Poliția

Poliția solicită implicarea cetățenilor: Acest bărbat este căutat peste tot - Video

318
(reînnoit 14:32 20.02.2019)
Un bărbat este căutat peste tot de polițiști după ce și-a făcut de cap în centrul Capitalei. Oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe bărbatul care apare în imaginile video publicate de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 20 feb - Sputnik. Un bărbat este căutat de polițiștii din Capitală și solicită implicarea cetățenilor pentru a-l identifica. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce fură un portmoneu dintr-o gheretă.

Potriviti oamenilor legii, acestea a forțat ușa unei gherete și a furat un portmoneu în care se aflau 2 mii 500 de lei. Infracțiunea a fost comisă în noaptea de 19 februarie, la ora 23:40, pe strada Iu. Gagarin, din sectorul Centru al Capitalei.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt. Bărbatul riscă o amendă de până la 32 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Cei care l-au recunoscut pe bărbatul care apare în imagini sunt rugați să informeze Poliţia la numerele de telefon: 079777787 sau 112.

318
Tagurile:
video, este cautat peste tot, barbat, politia
Tematic
Un bărbat și-a făcut de cap în Capitală, iar acum Poliția îl caută peste tot - Video
Reacția-șoc a nevestei care a aflat că Poliția i-a arestat bărbatul pe șase luni (Video)


Загрузка...