Iana Svarisciuc și Aliona Chiron

O moldoveancă este cel mai bun make-up artist din lume - miresele sunt pe mâini bune

2434
(reînnoit 19:13 16.02.2019)
Cei mai buni stiliști, frizeri, visajiști și designeri de modă din 15 state au concurat pentru întâietatea în lume. Campionat mondial s-a desfășurat în această săptămână la Baku.

CHIȘINĂU, 16 feb - Sputnik, Cristina Bumbu-Dănuță. Orașul Baku a găzduit în premieră campionatul mondial la coafuri și machiaj de nuntă, precum și concursul internațional "Dress of the World" (Rochia Lumii), organizat de World Beauty Congress (WBC).

Spectatorii au fost martorii unei adevărate bătălii pe viață și pe moarte între lucrătorii ”industriei matrimoniale”. Lucrările concurenților au fost apreciate de un juriul internațional, iar în urma rezultatelor votării, au fost premiate reprezentantele Republicii Moldova Iana Svarisciuc și Aliona Chiron.

Moldovencele au obținut locul întâi la categoria "Cea mai bună imagine de nuntă”. Aliona Chiron a avut grijă de coafura miresei, iar Iana Svarisciuc de machiaj. Juriul i-a oferit Ianei Svarisciuc titlul de cel mai bun make-up artist din lume.

Aliona Chiron s-a învrednicit și de locul doi la categoria ”Coafura pentru mireasă”.

La campionat au participat stiliștii, visagiști, frizeri, designeri de modă din Mexic, Rusia, Emiratele Arabe Unite, Croația, România, Moldova, Ungaria, Israel, Serbia, Nepal, Slovenia, Kazahstan, Kârgâzstan, Ucraina și Azerbaidjan.

2434
Tagurile:
mirese, make-up artist, Moldoveancă
Tematic
Frumoasa moldoveancă Cristina Postolachi, despre căsătorie și prietenia cu Johnny Depp
Inedit: Iată ce face o moldoveancă, stabilită cu traiul în Rusia
Frumoasa moldoveancă Fatima Djalo a murit: Iată unde va avea loc astăzi slujba de pomenire


Загрузка...