Xenia Muntean, Nicolae Gudumac și Vlad Caluș, nominalizați de revista Forbes în clasamentul „Under 30”

Trei tineri din Moldova în clasamentul Forbes: Cu ce se ocupă

350
(reînnoit 14:17 14.02.2019)
Xenia Muntean, Nicolae Gudumac și Vlad Caluș au fost nominalizați de revista Forbes în clasamentul „Under 30” la categoria „Media și marketing”.

CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Trei tineri din Republica Moldova - Xenia Muntean, Vlad Caluș și Nicolae Gudumac - au fost nominalizați de revista Forbes în clasamentul „Under 30” la categoria Media și Marketing.

Compatrioții noștri activează la compania Planable, care este o platformă pentru colaborare socială și afirmare. Xenia deține funcția de director executiv principal al acestei companii. Nicolae este director tehnic și se ocupă concomitent de UX-designul și eye-candy-designul. Vlad este responsabil de marketing.

Xenia scrie pe Facebook că este o mare onoare să fii inclus în topul Forbes „Under 30” împreună cu cofondatorii companiei, serioși și talentați. Iar acesta este doar începutul.

Forbes 30 „Under 30” este o listă lansată anual de revista Forbes, în care sunt incluși tineri sub 30 de ani care au obținut succese în diverse industrii. Lista prezintă anual 600 de nume din întreaga lume, fiind selectați câte 30 de tineri din 20 de industrii.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

350
Tagurile:
clasamentul Forbes, Moldova, Tineri
Tematic
Oamenii bogați au declarat război lumii moderne
Apocalipsa pentru cei mai bogați oameni din lume
Iată de ce unii funcționari fiscali sunt atât de bogați – Cazul de la Drochia
Cum poți deveni milionar? Iată ce spune unul dintre cei mai bogați oameni din Moldova


Загрузка...