Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a adus în Republica Moldova cele două persoane traumatizate în urma accidentului de circulație din Ucraina

Moldovenii răniți în accidentul de la Vinița au fost aduși acasă

125
(reînnoit 17:32 12.02.2019)
Un echipaj SMURD s-a deplasat cu ambulanța în regiunea Vinița pentru a-i aduce acasă pe moldovenii răniți în accident.

CHIȘINĂU, 12 feb – Sputnik. Salvatorii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență le-au adus astăzi în Republica Moldova pe cele două persoane rănite în accidentul rutier produs săptămâna trecută în regiunea Vinița, Ucraina.

Conform datelor IGSU, o femeie de 29 de ani și un bărbat în vârstă de 35 de ani au suferit diverse traumatisme în urma accidentului rutier care s-a produs în țara vecină.

Un echipaj SMURD s-a deplasat cu ambulanța în regiunea Vinița, pentru a-i aduce acasă pe moldovenii răniți în accident. Pe parcursul drumului, persoanele au fost monitorizate constant de medicii și paramedicii SMURD.

1 / 4
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a adus în Republica Moldova cele două persoane traumatizate în urma accidentului de circulație din Ucraina

Victimele accidentului au fost internate la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

Accidentul de circulație cu implicarea unui microbuz din Republica Moldova s-a produs la data de 8 februarie, în regiunea Vinița, Ucraina. În urma accidentului, trei persoane: o femeie și doi bărbați au decedat, iar alte 4 persoane au suferit diverse traumatisme.

125
Tagurile:
moldoveni, Ucraina, accident
Tematic
Vinerea neagră: Un nou accident grav în Ucraina: Încă un moldovean a murit
Corpurile neînsuflețite ale moldovenilor decedați în accidentul din Ucraina, aduse acasă


Загрузка...