Poliția de Patrulare

Avertismentul Inspectoratului Național de Patrulare: Sunt vizați toți șoferii (Video)

233
(reînnoit 17:22 12.02.2019)
Angajații INP sunt prezenți pe drumurile naționale, pentru supravegherea şi prevenirea unor evenimente neplăcute în trafic.

CHIȘINĂU, 12 feb – Sputnik. În momentul de față, în unele zone ale țării persistă ceață și cad precipitații sub formă de ninsoare.

Potrivit INP, pe șosele din țară se circulă fără dificultăți, iar drumuri blocate nu sunt înregistrate, cu excepția șoselei Chișinău – Leușeni, în apropiere de localitatea Stejăreni, unde sunt blocate mai multe camioane de mare tonaj și se circulă pe o singură bandă.

Inspectorii de patrulare sunt prezenți pentru fluidizarea traficului și însoțesc autospecialele la lucrările de deszăpezire a drumurilor.

În acest context, poliția precizează că anume în astfel de condiții meteorologice pe carosabil se formează polei, iar din cauza ceții scade vizibilitatea – riscul de producere a accidentelor rutiere este sporit.

Pentru a evita orice gen de evenimente neplăcute în trafic, INP recomandă șoferilor:

  • cuplați centurile de siguranță;
  • adaptați permanent viteza la condițiile de drum;
  • folosiți corespunzător sistemul de iluminare-semnalizare, cât şi cel de climatizare și dezaburire, pentru a vedea și a putea fi văzuți în trafic;
  • păstraţi în mers o distanță suficientă pentru a putea opri în condiții de siguranță atunci când condițiile de deplasare sunt nefavorabile;
  • nu vă angajați în depășiri neasigurate.

Totodată, pietonii sunt îndemnați să traverseze numai la trecerile pietonale și nu prin fața sau spatele autovehiculelor oprite.

233
Tagurile:
video, soferi, avertisment, politia de patrulare, Moldova
Tematic
Fapta ofițerilor de Patrulare: Un gest care îți umple ochii de lacrimi – Foto
Un caz înfiorător: Iată ce pățesc ofițerii de patrulare în Republica Moldova – Video


Загрузка...