Tren Chișinău, imagine de arhivă

Au rămas cu gura căscată: Iată ce au descoperit polițiștii în vagonul unui tren

347
(reînnoit 16:59 12.02.2019)
Iată ce au găsit polițiștii de frontieră și inspectorii vamali de la Vâlcineț într-un vagon al trenului Chișinău-Moscova.

CHIȘINĂU, 12 feb - Sputnik. Un bărbat de 45 de ani din orașul Ungheni este cercetat de oamenii legii pentru transportul ilegal de bunuri.

Potrivit Poliției de Frontieră, luni, la ora 17:10, polițiștii de frontieră și inspectorii vamali au găsit în secția de ventilare din vagonul numărul 7 al trenului Chișinău-Moscova mai multe genți în care se aflau mărfuri textile. Potrivit estimărilor preliminare, valoarea bunurilor depășește 100 de mii de lei.

În cadrul audierilor, bărbatul nu a putut prezenta acte de proveniență pentru marfă și a refuzat să facă declarații în acest sens. Cazul a fost înregistrat în punctul de trecere a frontierei Vălcineț.

Bunurile au fost ridicate și depozitate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Otaci. Cercetările continuă, iar în funcție de valoarea mărfii și probelor acumulate va fi luată decizia privind sancționarea cetățeanului moldovean.

347
Tagurile:
tren, descoperit, politisti, au ramas cu gura cascata
Tematic
I-a scandalizat chiar și pe vameși: Copii folosiți la efectuarea contrabandei


Загрузка...