Explozie într-un bloc din Tiraspol

Explozie într-un bloc din Tiraspol: Proprietarul apartamentului a decedat - video

151
(reînnoit 10:38 07.02.2019)
Potrivit departamentului de Interne din regiunea Transnistreană, o persoană a decedat în urma exploziei unei grenade într-un apartament din Tiraspol.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. O persoană a murit, iar alta a fost rănită în urma exploziei unei grenade în apartamentul unui bloc cu cinci etaje din Tiraspol, au comunicat autoritățile transnistrene. Imagini video de la fața locului au fost publicate pe site-ul  "Новости Приднестровья".

Explozia s-a produs miercuri seara. La fața locului s-au deplasat angajații structurilor de drept, grupul operativ de anchetă și Urgența. La etajul trei al clădirii au fost deteriorate geamurile unui apartament, fără a exista însă semne de aprindere. În apartament a fost depistat cadavrul unui bărbat, se presupune, proprietarul locuinței. O altă persoană s-a ales cu răni grave.

Cel mai probabil, în apartament a explodat o grenadă. Ipoteza inițială că explozia ar fi fost provocată de o scurgere de gaze nu s-a confirmat, a anunțat într-un comunicat MAI al Transnistriei.

Persoana rănită a fost transportată la spital, medicii luptă pentru a-i salva viața. Poliția stabilește detaliile și circumstanțele producerii tragediei.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

151
Tagurile:
Tiraspol, grenada
Tematic
O clădire cu șase etaje s-a prăbușit din cauza unei explozii - Foto


Загрузка...