Sandra Izbașa

Ea este cea mai frumoasă gimnastă și ofițer al Armatei Române - Video/Foto

577
(reînnoit 13:23 03.02.2019)
Sandra Izbașa, una din cele mai frumoase femei din gimnastica română și din forțele armate ale României, va juca într-un film de acțiune.

CHIȘINĂU, 3 feb — Sputnik. Fosta gimnastă, dublă campioană olimpică, românca Sandra Izbașa, de 28 de ani, își fascinează abonații de pe Instagram cu imagini foto și video incendiare.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от S A N D R A I Z B A Ş A (@sandra_izbasa) 7 Сен 2018 в 10:30 PDT

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от S A N D R A I Z B A Ş A (@sandra_izbasa) 5 Сен 2018 в 9:47 PDT

 

Mai nou, Sandra a decis să-și facă o carieră în cinematografie, urmând să joace un rol într-un film polițist regizat de Iura Luncașu.

Într-o emisiune de la Pro TV, aceasta a dezvăluit unele detalii despre filmul în care urmează să apară.

"Sunt polițistă DIICOT, dar nu pot da mai multe detalii. O să fie senzație, pentru că e gândit foarte bine acest rol și îmi doresc să empatizez cu acest rol", declarase Izbaș.

Potrivit ei, antrenorii au sfătuit-o să urmeze o carieră în actorie, iar în primul său film va avea parte și de cascadorii.

Vezi această postare pe Instagram

• Can you touch the Sky? • #valiug #nature #picoftheday #clouds #sky #beautiful #Romania #wallpaper

O postare distribuită de S A N D R A I Z B A Ş A (@sandra_izbasa) pe Aug 7, 2018 at 10:37 PDT

"O să fie cu cascadorii, asta mi-a plăcut foarte mult. Sunt curioasă cum mă descurc, pentru că e o provocare. Mi-am dorit din tot sufletul acest proiect și mă bucur mult. Am facut actorie doar 3-4 luni. Vreau să văd cât de mult mi se potrivește rolul de actriță și cât de bine mă descurc. N-are cum să nu mi se potrivească. Și în sală de gimnastică am jucat teatru ca să pot să scap de anumite situații. Și antrenorii m-au sfătuit ca după gimnastică să mă îndrept spre actorie", a declarat Sandra Izbasa.

Vezi această postare pe Instagram

• Comfortable • #pictures #mood #me #handstand #gymnastlife #Romania #valiug #photo by @razvanleucea

O postare distribuită de S A N D R A I Z B A Ş A (@sandra_izbasa) pe Aug 9, 2018 at 7:41 PDT

Rolul de femeie dură s-ar potrivi de minune fostei gimnaste luând în considerație că aceasta a avut și o carieră militară. În anul 2013, aceasta a fost înaintată la gradul de locotenent printr-un ordin al Ministerului Apărării Naționale, fiind cea mai tânăr ofițer al Armatei Române.

577
Tematic
Ea este cea mai fierbinte femeie din Marina SUA - Foto
Imagine din arhivă

Criza COVID-19: A fost constituit un consiliu consultativ pe lângă prim-ministru

46
(reînnoit 20:15 27.02.2021)
Având în vedere agravarea situației epidemiologice din țară, Guvernul a decis să instituie un consiliu consultativ de sănătate publică pe lângă prim-ministru.

CHIȘINĂU, 27 feb - Sputnik. Într-un comunicat de presă al Guvernului se menționează că instituirea Consiliului consultativ pe lângă prim-ministru a fost instituit în condițiile în care în ultimele zile se atestă un număr sportit de infectări cu COVID-19. 

În cadrul acestui consiliu vor fi oferite recomandări, expertiză și consultanță premierului interimar Aureliu Ciocoi în ceea ce privește gestionarea situației pandemice. 

Din acest consiliu fac parte conducători ai principalelor instituții medicale din țară, specialiști din domeniul medical, secretarul general al Guvernului Liliana Iaconi, consilierul prezidențial în domeniul sănătății Ala Nemerenco, reprezentanți ai organizaţiilor internaţionale și asociaţiilor din domeniul medical.

Amintim că vineri Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a instituit regim special de activitate în toată țara, în perioada 1-15 martie, pentru a înceteni răspândirea virusului Covid-19.

Astfel, angajatorii din sectorul public, cât și din domeniul privat, vor trebui să organizeze activitatea personalului în așa mod, încât aceștia să nu fie supuși riscul de infectare cu COVID-19. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

46
Tagurile:
prim-ministru, consiliu, COVID-19
Tematic
Video, foto: Vaccinul împotriva COVID-19 din România a ajuns la Chișinău


Загрузка...
Imagine din arhivă

Munca de la distanță: Iată ce are dreptul facă angajatorul cu subalternii din 1 martie

165
(reînnoit 18:40 27.02.2021)
După ce ieri Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis să instituie regim special de activitate în perioada 1 - 15 martie, astăzi autoritățile sanitare din municipiul Chișinău au prezentat cadrul legal de reglementare a procesului.

CHIȘINĂU, 27 feb - Sputnik. Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a descris într-o hotărâre adoptată sâmbătă, 27 februarie, cum va decurge procesul de muncă în sectorul public, cât și cel privat, în perioada regimului special de activitate. 

„Conducătorii entităților publice și private de pe teritoriul municipiului Chișinău vor asigura regim special de lucru prin atragerea la serviciu a personalului strict necesar pentru asigurarea funcționalității instituției și a personalului activitatea căruia necesită prezența obligatorie la serviciu”, se precizează în hotărârea Comisiei. 

Potrivit documentului, pentru personalul activitatea căruia nu necesită prezența obligatorie la locul de muncă, se vor asigura condiții de muncă la distanță. În acest caz, angajatorului i se oferă drepturi suplimentare de control al angajaților. 

„Angajatorul este în drept să verifice activitatea salariatului la domiciliu. Modalitatea concretă de realizare a controlului va fi agreată reciproc prin mijloacele de comunicare electronică”, se menționează în hotărâre. 

Vineri,  Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis ca în perioada 1 - 15 martie să fie instituit regim special de activitate. Astfel, angajatorii din sectorul public, cât și din domeniul privat, vor trebui să organizeze activitatea personalului în așa mod, încât aceștia să nu fie supuși riscul de infectare cu COVID-19. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

165
Tagurile:
angajator, lucru la distanță, distanță, muncă
Tematic
Îi vizează pe toți angajații! Regim special de muncă pentru bugetari și cei de la privat


Загрузка...