Femeie - Imagine Simbol

Ea este cea mai fierbinte femeie din Marina SUA - Foto

562
(reînnoit 14:47 02.02.2019)
O brunetă senzațională face furori pe Instagram, împărtășind o mulțime de poze ce fac să crească pulsurile celor 39,4 mii de urmăritori.

CHIȘINĂU, 2 feb — Sputnik. Idania, care administrează un cont Instagram din ce în ce mai popular, sub pseudonimul Cassdoll, este probabil cea mai sexy în Corpul Maritim al SUA.

Pe lângă faptul că a inundat platforma de socializare cu poze senzuale și demonstrându-şi figura care ar putea rivaliza cu ușurință cu cea a lui Kim Kardashian, personalul de infanterie navală pozează cu mândrie în uniforma ei.

🌊🌊

Публикация от IDANIA (@cassdolll) 7 Май 2017 в 10:03 PDT

Some Saturday fun🤟🏻 *sarcastic voice* #Duty

Публикация от IDANIA (@cassdolll) 28 Июл 2018 в 7:19 PDT

Finally Friday 💁🏻‍♀️

Публикация от IDANIA (@cassdolll) 29 Июн 2018 в 9:16 PDT

Friyayyyyy🌞🤟🏻

Публикация от IDANIA (@cassdolll) 8 Июн 2018 в 4:50 PDT

Idania a împărtășit, de asemenea, în mod generos, fotografii ale colegilor ei și ale colegiilor de sex feminin, având o serie de poze "Iată 100 de ani de femele ca noi". 

Here’s to 100 years of females like us kickin ass💪🏼

Публикация от IDANIA (@cassdolll) 13 Авг 2018 в 10:56 PDT

Bomba a adus cu siguranță un oarecare glamour Corpului Marinei:

Cupid don’t fck with me💋

Публикация от IDANIA (@cassdolll) 24 Ноя 2017 в 4:25 PST

Okay the wind was wild🌊💨

Публикация от IDANIA (@cassdolll) 13 Авг 2018 в 8:58 PDT

You know I love a challenge, but challenged by who?

Публикация от IDANIA (@cassdolll) 4 Авг 2018 в 5:20 PDT

562
Tagurile:
SUA, fierbinte
Tematic
Iată cum arată iubitele și soțiile celor mai îndrăgiți fotbaliști din lume - Foto
скамейка

În Moldova vor fi impuse noi restricții: Când vor fi cunoscute detaliile

217
Ministerul Sănătății este îngrijorat de înrăutățirea situației epidemice legate de răspândirea noului coronavirus.

CHIȘINĂU, 25 feb – Sputnik. Vineri va fi convocată o nouă ședință a Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică la care urmează să fie aprobate noi măsuri privind ocrotire sănătății. Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al ministerului de resort.

Instituția precizează că, în contextul situației epidemice nefavorabile, secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale Tatiana Zatîc ”a convocat în ședință specialiștii epidemiologi ai Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, pentru a discuta și înainta Comisiei Naționale pentru Sănătate Publică măsuri restrictive menite să reducă cazurile de infecție cu COVID-19”.

”Mâine, urmează CNESP să se întrunească într-o ședință pentru a aproba noi măsuri de sănătate publică”, este precizt în comunicatul Ministerului.

O nouă pandemie devastatoare amenință omenirea: Încă un virus transmis de lilieci>>>

De menționat că în unele instituții de învățământ din Capitală părinții au fost anunțați deja că de vineri elevii vor fi trecuți iarăși la instruirea online din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus.

Amintim că joi au fost anunțate alte 1736 de cazuri confirmate de COVID-19. Este în creștere alarmantă și numărul cazurilor grave, dar și al deceselor

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

217
Tagurile:
COVID-19, restricții, Ministerul Sănătăţii
Tematic
Restricții mai dure: Cum comentează specialiștii noile decizii


Загрузка...
Microfon în studioul Sputnik

Copiii, victime ale abuzului sexual online: Cazuri înregistrate în Moldova

64
(reînnoit 21:56 25.02.2021)
Tot mai mulți copii sunt abuzați în mediul online, arată datele statistice. Fenomenul a luat amploare în pandemie, perioadă în care minorii s-au aflat mai mult fără supravegherea părinților. Cum ajung copiii victime în mediul virtual și cum poate fi prevenit fenomenul?
Copiii, victime ale abuzului sexual online: Cazuri înregistrate în Moldova

În anul 2020, poliția a înregistrat 63 de cazuri de abuz și exploatare sexuală pe internet a copiilor și au fost inițiate 45 de cauze penale. Despre acest lucru a anunțat ofițerul principal de investigații în cadrul Direcției Investigații Infracțiuni Informatice, Rozalina Crudu.

"A fost un număr în creștere, cauzat de pandemie și de faptul că oamenii petreceau mai mult timp în mediul online. În comparație cu anii precedenți, au predominat cazurile de pornografie infantilă", a subliniat ofițerul.

Rozalina Crudu susține că adesea abuzatorii stabilesc contact cu copiii minori prin rețelele de socializare, ascunzându-și identitatea. Aceștia încearcă să obțină încrederea minorilor, solicită poze și video cu caracter intim, iar ulterior ajung să amenințe minorii cu aceste materiale.

"Recomandăm copiilor să nu intre în contact cu persoane necunoscute, să verifice informația profilului dacă este fals sau nu, să nu discute pe teme personale în mediul online, să nu acceseze link-uri primite online, să nu accepte propunerile și cadourile atractive, să nu accepte să se întâlnească cu persoane necunoscute, iar în cazul în care a fost amenințați - să apeleze la un adult", a subliniat interlocutoarea.

În acest sens, Rozalina Crudu a remarcat rolul părinților și grija pe care trebuie să o manifeste față de copii. Adulții trebuie să fie prieteni cu copiii săi și să comunice zi de zi pe diverse subiecte. Astfel, orice situație neplăcută ar putea fi prevenită, susține interlocutoarea.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

64
Tagurile:
copii, online, abuz
Tematic
Minori certați cu legea: Iată ce ilegalități grave au comis - Video


Загрузка...