Fotografie simbol: Bibliotecă

În Moldova și hoții au ajuns zile grele: Iată ce au făcut într-o bibliotecă Video

169
După ce au spart și jefuit biserici, inclusiv Catedrala Mitropolitană din Chișinău, de locuințele oamenilor nici nu mai vorbim, hoții au trecut la biblioteci: astăzi noaptea a fost spartă una din chiar centrul Capitalei – strada 31 August.

CHIȘINĂU, 1 feb – Sputnik, S. P. Angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au reținut și documentat doi indivizi, cu vârstele de 17 și 18 ani, ambii originari din Capitală, pentru că au pătruns într-o bibliotecă, de unde au încercat să fure mai multe bunuri materiale.

Cazul a avut loc în noaptea de 1 februarie. Indivizii au pătruns într-o bibliotecă din strada 31 August, prin forțarea ușii de la intrare cu o rangă metalică. Polițiștii au depistat asupra suspecților un rucsac cu mai multe obiecte: șurubelnițe, mănuși de unică folosință, mască, rangă metalică. Aceștia au fost escortați  la Inspectoratul de poliție Buiucani pentru audieri și stabilirea circumstanțelor, unde au declarat polițiștilor că au săvârșit infracțiunea pentru a achita niște datorii.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru furt, faptă care prevede amendă în mărime de la 6 000 de lei la 20 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

De asemenea forțele de ordine întreprind măsuri speciale de investigații suplimentare în vederea stabilirii complicității lor în alte cazuri similare, înregistrate în Capitală.

Urmărește-ne pe rețeaua de socializare Sputnik Moldova pe OK.

169
Tagurile:
zile grele, furat, bibliotecari, hoti
Tematic
Un oraș din România are cea mai frumoasă bibliotecă din lume
Ideea ingenioasă a unui director de bibliotecă cu care i-a ademenit pe cititori


Загрузка...