Dan Balan

Dan Bălan, în juriu la Vocea Ucrainei - VIDEO

1072
(reînnoit 14:59 22.01.2019)
Duminică a început cel de-al nouălea sezon al show-ului de talente ”Vocea Ucrainei”. În juriu este și interpretul din Moldova Dan Bălan.

CHIȘINĂU, 22 ian – Sputnik. Noutatea actualului sezon ”Vocea Ucrainei” este juratul Dan Bălan, interpret originar din Republica Moldova, dar cunoscut în toată lumea. Din juriu mai fac parte artiștii din Ucraina: Potap, Tina Karol și Monatik. La prima ediție din acest sezon jurații au ales vocile care le-au plăcut cel mai mult.

Astfel, Dan Bălan a primit în echipă sa trei concurenți carismatici care par să-l fi cucerit din start pe artist. Haitham Mohammed Rafi este din Emiratele Arabe și a ales să interpreteze o piesă consacrată din serialul Clona. Dan s-a întors primul.  

Marina Fijdeliuc vine din Bucovina. Tânăra a declarat că primii ei profesori au fost Munții Carpați. A venit la acest proiect pentru ca toată Ucraina și toată lumea să afle despre frumusețea tradițiilor și coloritul muzicii huțulilor. Dan pare sa fi rămas încântat de frumusețea și talentul fetei, mai ales că aceasta l-a salutat chiar în limba română.

1072
Tagurile:
Ucraina, juriu, Dan Balan
Tematic
Blonda lui Dan Bălan vrea totul sau nimic: Iată ce declarații bombă a făcut - Video


Загрузка...