alegeri

Cum vor vota alegătorii din stânga Nistrului: Decizia luată astăzi de CEC

185
(reînnoit 18:05 19.01.2019)
Pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului, municipiul Bender şi unele sate din Căușeni a fost stabilită organizarea a 47 de secții de votare la alegerile parlamentare și referendumul republican consultativ din 24 februarie.

CHIȘINĂU, 19 ian - Sputnik. Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit astăzi, 19 ianuarie, organizarea secţiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului, municipiul Bender şi unele localități ale raionului Căușeni, pentru alegerile parlamentare și referendumul republican consultativ din 24 februarie 2019.

Pentru circumscripția uninominală nr. 47, orașele Camenca, Rîbnița, Dubăsari și Grigoriopol vor fi organizate 22 secții de votare, iar pentru circumscripția uninominală nr. 48, orașul Slobozia, municipiile Tiraspol și Bender – 25 secții de votare.

Ministerul Afacerilor Interne, în baza atribuțiilor ce îi revin conform prevederilor Codului electoral, va întreprinde toate măsurile necesare privind menținerea ordinii publice în localitățile unde îşi vor avea sediul secţiile de votare constituite.

Totodată, în scopul garantării securității procesului de votare la secţiile de votare din localitățile aflate în Zona de Securitate, Comisia Electorală Centrală face apel către observatorii naţionali, internaționali şi Comisia Unificată de Control în vederea monitorizării desfășurării pașnice a procesului electoral în cadrul secţiilor de votare respective.

185
Tagurile:
CEC, Secții de votare, Alegeri parlamentare
Тема:
Moldova: Alegeri parlamentare 2019, rezultate (187)
Tematic
Alegeri parlamentare: numărul candidaților în circumscripțiile uninominale, în creștere
Alegeri în Moldova: Detaliile la care trebuie să fii atent când intri în secția de votare


Загрузка...