Permis de conducere

Cât costă un permis de conducere la Bălți Iată ce au constatat ofițerii CNA

234
(reînnoit 09:42 15.01.2019)
Un bărbat din municipiul Bălți s-a oferit să-o ajute pe o doamnă să susțină examenul și să obțină permisul de conducere contra a 7000 de lei. Acum acesta riscă până la 6 ani de pușcărie.

CHIȘINĂU, 14 ian – Sputnic. Un bărbat din Bălți a ajuns în vizorul Direcției Generale Teritoriale Nord a CNA şi  procurorilor anticorupție după ce ar fi cerut și primit 7000 de lei de la o femeie pentru organizarea eliberării unui permis de conducere, anunță Serviciul de Presă al CNA.

Potrivit denunțătorului, la începutul acestui an, bănuitul ar fi pretins si primit banii sub pretextul că ar putea determina persoane publice din cadrul Secției Înmatricularea Transportului şi Conducătorilor Auto din Bălţi să aranjeze susținerea examenelor cu succes și eliberarea permisului de conducere.

Ca rezultat al acumulării materialului probatoriu, ofițerii CNA l-au reținut pe bărbat pentru 72 de ore, pe numele acestuia fiind pornită o cauză penală în temeiul art. 326 al Codului Penal – traficul de influență. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 6 ani de închisoare sau o amendă de până la 10 000 de unități convenționale.

Procuratura Anticorupție conduce urmărirea penală.

Până la pronunțarea unei decizii de judecată, orice persoană se prezumă a fi nevinovată.

234
Tagurile:
puscarie, Balti, auto, CNA, conducere, permis
Tematic
Capcane la Prut: Un minor le-a dat bătăi de cap polițiștilor de Fronteiră - Video


Загрузка...