Pumn - Imagine Simbol

Cruzime fără margini: Ce i-a făcut concubinei sale un individ din Nisporeni

283
(reînnoit 13:33 14.01.2019)
Bărbatul a mai fost în conflict cu legea, fiind anterior condamnat pentru acţiuni similare. 

CHIȘINĂU, 14 ian – Sputnik. Un locuitor al raionului Nisporeni, în vârstă de 31 de ani, a fost condamnat la 6 ani şi 5 luni de detenţie pentru violenţă comisă în privinţa concubinei sale.

Cazul a avut loc în aprilie 2018. Inculpatul a venit acasă dimineaţa, şi-a trezit concubina cu care se aflau în relaţii ostile şi a început să o lovească crunt cu pumnii şi picioarele până când aceasta a leşinat.

Individul a stropit-o cu apă și a continuat să o lovească. Având dureri insuportabile, victima l-a rugat pe bărbat să cheme ambulanţa, însă acesta a refuzat.

Femeia a fost salvată datorită vecinilor care au chemat medicii, victima fiind internată în stare gravă la spital, unde i-a fost acordat ajutorul necesar.

Cei doi locuiau împreună de patru ani şi aveau doi copii minori. Bărbatul a mai fost în conflict cu legea, fiind anterior condamnat pentru acţiuni similare

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

283
Tagurile:
cruzime, condamnat, concubina, victima, bataie, Nisporeni
Tematic
Copil ucis în bătaie de un vecin: Detalii cutremurătoare
Bătaie la Buiucani: A fost nevoie de intervenția luptătorilor Fulger - Video
gheretă

Ceban a avut o întâlnire cu administratorii gheretelor din Capitală: Despre ce au vorbit

2
(reînnoit 13:11 04.08.2020)
Primarul Ion Ceban a avut o întâlnire cu administratorii gheretelor din Capitală. Iată despre ce au discutat în cadrul ședinței.

CHIȘINĂU, 4 aug - Sputnik. Primarul Capitalei a avut o întrevedere cu mai mulți administratori de gherete la inițiativa unor consilieri municipali. Ion Ceban le-a comuniat acestora că se admite amplasarea gheretelor în limita prevăzută de dispoziția semnată pentru perioada estivală.

”I-am ascultat și am comunicat că nu se mai admite amplasarea mai multor unități decât prevede dispoziția semnată pentru perioada estivală”, a scris Ion Ceban pe Facebook. 

Referitor la celelalte scheme de amplasare, Ion Ceban le-a comunicat administratorilor că, după ce a fost aprobat conceptul privind comerțul stradal, regulamentul a fost făcut public, iar în data de 13 august vor avea loc primele dezbateri publice cu privire la îmbunătățirea documentului. Atunci vor putea fi făcute propuneri de către cei interesați de îmbunătățirea regulamentului.

Noul regulament stabilește modul de organizare și de desfășurare a licitațiilor pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unității de comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chișinău, condițiile de participare la licitații, de achitare a costului bunului adjudecat și modul de amplasare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

2
Tagurile:
Ion Ceban
Tematic
O gheretă în care se vindeau băuturi alcoolice a fost luată pe sus la propriu: Video


Загрузка...
 Reținere - foto simbol

Dosarul „Metalferos”: O mulțime de persoane au fost reținute Video

60
(reînnoit 13:06 04.08.2020)
Evoluții de ultimă oră în dosarul „Metalferos”: organele de drept informează despre reținerea a 16 persoane, inclusiv a 4 polițiști, în urma a 31 de percheziții.

CHIȘINĂU, 4 aug – Sputnik. Un număr de 16 persoane au fost reținute în urma acțiunilor de urmărire penală în dosarul vizând fraudarea SA „Metalferos”, anunță marți, 4 august, Procuratura Generală și Serviciul de Informații și Securitate (SIS).

Printre persoanele reținute se numără și 4 polițiști din cadrul Direcției Investigare a Fraudelor Economice a Inspectoratului Național de Investigații (INI).

Luni, 3 august, au fost efectuate 31 de percheziții în dosarul „Metalferos”, la sediile firmelor-căpușă și intermediare din jurul companiei, prin care erau achiziționate metalele, iar banii lichefiați, precizează organele de drept citate.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe obiecte și acte relevante pentru cauza penală.

Acțiunile au fost efectuate în comun cu Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI (SPIA).

Procuratura Generală dă asigurări că „investigațiile procurorilor nu periclitează în niciun fel activitatea cotidiană a companiilor respective, acțiunile organelor de drept fiind orientate exclusiv spre documentarea acțiunilor anterioare ale acestora, în calitate de întreprinderi cu capital de stat și dominație pe piața metalelor”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

60
Tagurile:
reținute, dosarul, persoane
Tematic
Detalii în urma perchezițiilor de la Metalferos: Șapte persoane au fost reținute


Загрузка...