Maxi-taxi

Îngrozitor: Se întâmplă chiar în Chișinău Cum tratează copiii unii șoferi de maxi-taxi

200
(reînnoit 11:27 11.12.2018)
Culmea nesimțirii – unii șoferi de maxi-taxi manifestă un comportament inuman.

CHIȘINĂU, 11 dec – Sputnik. Un șofer de maxi-taxi de pe linia 103 din Capitală a insistat ca un copil, care sângera după ce s-a accidentat chiar în vehiculul acestui șofer, să coboare din microbuz. Șoferul nici nu s-a gândit măcar să-i acorde primul ajutor.

Un internaut a relatat pe Facebook că un copil a urcat într-un microbuz de pe linia 103. Într-un moment dat, șoferul autovehiculului a frânat brusc pentru a nu „scăpa” șansa de a mai luat un pasager și de a mai pune în buzunar încă 3 lei. Drept rezultat, copilul s-a lovit de parbriz și, în urma impactului, îi sângera nasul.

Autorul postării a menționat că șoferul nesimțit a insistat ca copilul să coboare, fără să-i acorde ajutor, motivând „că-i murdărește microbuzul”.

Șocant: Șofer de microbuz, prins beat la volan>>>

Mai mulți internauți au comentat cele întâmplate, menționând că „mulți șoferi de maxi-taxi vorbesc foarte urât cu copiii”. Ba mai mult, văzând mame cu copii de vârstă preșcolară, șoferii nu opresc la stație, deoarece copiii „nu le aduc venit”.

Solicitată de Sputnik Moldova, mama copilului a declarat că după incident “a identificat cine era șoferul microbuzului în care fiul ei a avut de suferit, iar poliția a fost receptivă la solicitarea ei de a investiga cazul”.

200
Tagurile:
Facebook, sange, copil, maxi-taxi, microbuz, sofer, Chisinau, Moldova
Tematic
Capra face, oaia trage: Iată ce au pățit șoferii unui microbuz care transportă colete
Iată ce făcea un șofer de microbuz cu pasagerii săi - Foto


Загрузка...