В Кишинев доставли елку, которая украсит Рождественскую ярмарку

Așa ceva nu s-a mai văzut: Cum a fost adus bradul pentru Târgul de Crăciun din Capitală

1115
(reînnoit 15:43 08.12.2018)
Centrul Chișinăului va mai avea un Pom de Crăciun, de data aceasta unul viu - bradul va fi împodobit cu 46 de mii de becuri LED

CHIȘINĂ,U, 8 dec – Sputnik. În capitala țării pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi. În Piața Marii Adunări Naționale a fost instalat deja in Pom de Crăciun artificial. Iar pe strada 31 august, unde pe 15 decembrie va fi inaugurat Târgul de Crăciun, își va aprinde luminițele încă un brad, dar deja unul viu, care a fost transportat sâmbătă la Chișinău.

Pomul a fost purtat pe bulevardul central al Capitalei însoțit de călăreți și si acompaniat de orchestră. Locuitorii Chișinăului au filmat ceremonia pe telefoanele mobile, alții însă au avut o atitudine mai ironică.

Pomul a fost adus din Bucovina (România). Bradul cu înălțimea de 20 de metri va fi împodobit cu 46 de mii de becuri LED.

Premierul Pavel Filip a declarat la ceremonia de întâmpinare a Pomului de Crăciun că instalarea acestuia va începe chiar astăzi, pentru ca la sfârșitul săptămânii viitoare totul să fie gata deja.
”Sâmbătă vă așteptăm pe toți la inaugurare”, a spus șeful Guvernului.
Pomi de Crăciun au fost instalați practic în toate sectoarele Capitalei.

1115
Tagurile:
targ, Pom de Craciun, brad
Тема:
Sărbătorile de iarnă bat la ușă – tradiții, obiceiuri și acte de caritate (23)
Tematic
Cel mai scump brad de Crăciun din Europa: Vezi unde a fost instalat și cât costă - Video
O, brad frumos, cu cetina tot verde…


Загрузка...