Incendiu, fotografie simbol

Încă o butelie de gaz a fost pe cale explodeze în Capitală Detalii

516
Flăcările au cuprins o casă din strada București al Capitalei, în care se afla o butelie cu gaz - Iată cine a prevenit dezastru.

CHIȘINĂU, 4 dec - Sputnik. În după amiaza zilei de 4 decembrie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu produs într-o casă veche de pe strada București 24 din municipiul Chișinău.

Alerta pentru echipajul de pompieri a fost înregistrată la ora 13:28. La fața locului au fost îndreptate trei autospeciale de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că o casă bătrânească a fost cuprinsă de flăcări. În urma arderii au fost distruse bunurile materiale din interiorul casei.

Totodată, salvatorii au reușit să evacueze din încăpere o butelie de gaz, astfel evitând producerea unei explozii.

Flăcările au cuprins o casă din strada București a Capitalei
Flăcările au cuprins o casă din strada București a Capitalei

Incendiul a fost localizat de către orele 13:58. În urma incendiului stăpâna casei în vârstă de 57 de ani a primit arsuri de gradul II și a fost preluată la spital de către Serviciul de Medicina Urgenta pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Cauza, toate circumstanțele și prejudiciile incendiului, urmează a fi stabilite ulterior. În situații de risc oamenii sunt îndemnați să alerteze Serviciul Național Unic pentru Apelurile de Urgență 112.

516
Tagurile:
pojar, foc, urgenta, Pompieri, butelie de gaz
Tematic
Incendiu la un mall din Sankt Petersburg, acoperișul s-a prăbușit, pereții stau să cadă
Coșmar: Un incendiu a șters de pe fața pământului un oraș întreg - Video/Foto
Incendiu în România: Ard mansarde de blocuri - Video


Загрузка...