Reținere, imagine de arhivă

Rușinos: Iată ce a făcut un minor într-o grădiniță din Capitală - Video

1190
(reînnoit 12:19 28.11.2018)
Polițiștii de la Ciocana, cu sprijinul luptătorilor Fulger, l-au reținut pe un minor de 15 ani - iată ce a făcut acesta într-o grădiniță din Capitală.

CHIȘINĂU, 28 nov - Sputnik. Oamenii legii au pornit o cauză penală după ce un minor de 15 ani a pătruns ilegal într-o grădiniță din sectorul Ciocana din Capitală, de unde a furat un casetofon și un aspirator, cauzând un prejudiciu de 6400 de lei.

Potrivit Poliției, totul s-a întâmplat pe 22 noiembrie. Atunci, un angajat al instituției a observat geamul deschis de la primul etaj și a alertat imediat polițiștii.

La scurt timp, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Fulger, l-au reținut pe suspect și l-au escortat la Inspectorat pentru audieri. Polițiştii au acumulat probe suficiente care demonstrează vinovăția acestuia, bunurile furate fiind depistate asupra lui. Totodată, au fost demarate investigații privind complicitatea lui şi în alte cazuri comise în Capitală.

Este de menţionat că minorul a mai fost cercetat pentru săvârșirea unor infracţiuni similare.

Potrivit legii, faptă care prevede amendă în mărime de la 32 500 de lei la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

1190
Tagurile:
video, rusinos, minor, Politisti
Tematic
Cel mai neinspirat hoț: Iată ce a furat dintr-o casă în construcție
Hoț minor extrem de periculos, specializat în spargeri de biserici în Capitală – Video


Загрузка...