mafia drogurilor

Acesta este arsenalul pus în aplicare de un grup criminal din sudul țării - Foto

252
(reînnoit 11:29 28.11.2018)
Mafia drogurilor este nemiloasă și pentru a-și realiza scopurile criminale recurge la toate mijloacele, inclusiv la arme de foc.

CHIȘINĂU, 28 nov — Sputnik. Ieri, angajații Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, oficiul SUD, împreună cu ofițerii Direcției Sud al Inspectoratului Național de Investigații, cu sprijinul angajaților BPDS „Fulger”,  au efectuat un șir de percheziții în raionul Cahul la domiciliile și automobilele membrilor unui grup criminal organizat, care este specializat în circulația ilegală a drogurilor în sudul țării.

mafia drogurilor
© Photo : Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale
mafia drogurilor

În cadrul perchezițiilor desfășurate de către procurori, au fost depistate și ridicate 6 pachete de tip zip loc cu o substanță vegetală în ele (сonform datelor preliminare – marihuana), destinată pentru înstrăinare, un pistol de model CZ75; un pistol de model Zigzela; un pistol traumatic; o carabină de model Remington; о armă cu țeavă lisă fără careva semne de identificare; un pumnal; 50 de cartușe de calibru 9 mm; 50 de cartușe de calibru 5,6 mm; două cartușe de calibru 5,45; cinci cartușe de calibru 7 mm; 4 stații portative, bani în sumă de 8000 de lei și 1250 de dolari, obținuți în urma înstrăinării ilegale a drogurilor.

mafia drogurilor
© Photo : Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale
mafia drogurilor

Conform datelor preliminare armele, munițiile și dispoziții tehnice indicate mai sus au fost utilizate pentru săvârșirea diferitor infracțiuni.

La moment, procurorii efectuează măsurii de urmărirea penală pentru depistare tuturor membrilor grupului criminal organizat și infracțiunilor comise de către aceștia.

În cazul în care instanța de judecată va stabili vinovăția persoanelor acuzate, care se află în stare de arest, acestea riscă o pedeapsă cu închisoare pentru circulația ilegală a drogurilor, în scop de înstrăinare, de la 7 la 15 de ani.

252
Tagurile:
Fulger, Procurori, arme, mafia drogurilor
Tematic
Violențe într-un penitenciar din țară. Un grup de deținuți a atacat gardienii
Moldovenii, furați în propria țară de către un grup criminal internațional
La Bender a fost arestat un grup de jefuitori nocturni


Загрузка...