Schimb de cauciucuri

Iată ce a pățit un șofer din Criuleni care a mers să-și facă o roată la Ciocana Video

1020
(reînnoit 10:15 28.11.2018)
În sectorul Ciocana din Chișinău se întâmplă lucruri ca în romanele cu criminali: nu ești ferit de pericole nici măcar dacă mergi la atelier să repari un cauciuc.

CHIȘINĂU, 28 nov — Sputnik. Cazul a avut loc în data de 19 noiembrie, când un locuitor al raionului Criuleni a alertat Poliţia Capitalei prin intermediul serviciului unic 112, comunicând că i-a fost furat automobilul de modelul ”Opel Corsa”, ce se afla la vulcanzarea auto amplasată pe str. Meșterul Manole, din sectorul Ciocana. La apelul bărbatului de 36 ani, poliţiştii au reacţionat imediat pentru a localiza automobilul.

Poliţiştii sectorului Ciocana ai Direcţiei de Poliţie municipiul Chişinău l-au reţinut pe un bărbat de 34 ani, locuitor al orașului Cricova, pe care îl suspectează de furtul automobilului.

În cadrul acţiunilor procesual-penale, suspectul şi-a recunoscut vinovăţia, spunându-le poliţiştilor că este angajat la vulcanizarea în cauză în calitate de muncitor şi a luat automobilul fără permisiunea proprietarului pentru a se plimba.

Totodată sa stabilit faptul că în aceeași seră, în jurul orei 21:00, acesta a comis un accident rutier pe șoseaua Chisinau – Vadul lui Vodă, lovind frontal un automobil de model Ford condus de şofer în vârstă de 31 ani. În urma impactul, şoferul automobilului Ford şi pasagera din automobilul Opel au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Actualmente el este cercetat penal pentru răpirea unităţii de transport şi  riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 29 000 lei la 67 500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

1020
Tagurile:
Automobil, furt, cauciucuri, Ciocana
Tematic
Ingeniozitatea hoților nu are limită: Ce au reușit să fure doi bărbați
Cel mai neinspirat hoț: Iată ce a furat dintr-o casă în construcție
Ghinion pentru doi hoți: Riscă ani de pușcărie pentru că au jefuit un bărbat - Video


Загрузка...