Cabinetul de Miniștri al Republicii Moldova

Patru copii și un matur, mușcați de câine la Strășeni: Cum a reacționat premierul Filip

128
(reînnoit 16:37 14.11.2018)
Pavel Filip a cerut persoanelor responsabile să soluționeze problema câinilor vagabonzi care prezintă un real pericol pentru populație.

CHIȘINĂU, 14 nov – Sputnik. În debutul ședinței de astăzi a Guvernului, prim-ministrul Pavel Filip a cerut de la persoanele responsabile să fie luate măsuri mai stricte în ceea ce privește cânii vagabonzi, dar și cei domestici, care pun deseori în pericol sănătatea și chiar viața oamenilor. Reacția premierului a intervenit după ce patru copii și un matur au fost mușcați de un câine de rasă în orașul Strășeni.

 „Vreau să îi mulțumesc polițistului care a acționat foarte ferm și hotărât. Vreau să atragem atenția în parcuri, unde oamenii ies cu câinii”, a declarat Filip.

Pavel Filip i-a cerut ministrului Afacerilor Interne să vină cu soluții și propuneri pentru a rezolva această problemă. La fel, premierul a cerut sancțiuni mai dure pentru persoanele care își plimbă câinii fără botnițe.

Salvare spectaculoasă: În regiunea Baikal un câine a fost scăpat din încleștarea gheții>>>

Amintim că patru copii cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani și o femeie în vârstă de 62 de ani au fost spitalizați după ce au fost atacați de un câine de rasă  Rottweiler în orașul Strășeni.

128
Tagurile:
propunere, oameni, câine, Filip
Тема:
Guvernul Moldovei - știri de ultimă oră, proiecte, reforme (94)
Tematic
Cum a procedat un câine cu stăpânul său care stă ”lipit” de telefon


Загрузка...