pumn

Bătaie ca în filme într-un local din Capitală: Un bărbat a ajuns la spital

208
(reînnoit 11:16 10.11.2018)
Doi bărbați și-au împărțit pumni într-un local din Capitală.

CHIȘINĂU, 10 nov - Sputnik. Un barbat de 44 de ani a ajuns aseară la spital dupa ce a fost bătut de un cetațen străin. Incidentul a avut loc într-un local din sectorul centru al Capitalei. În acest caz a fost inițiată o anchetă. 

Potrivit poliției, bătaia s-a început în jurul orei 22:00. Cei doi indivizi se aflau într-un local din sectorul centru al Capitalei.  La un moment dat între cei doi s-a iscat un conflict. 

Bărbatul care nu este originar din țara noastră, de 33 de ani, la luat la pumni pe moldoveanul de 45 de ani. Oamenii care se aflau în local au chemat imediat Poliția, iar bărbatul din țara noastră a fost transportat de urgență la spital. 

Oamenii legii au stabilit că cei doi erau în conflict de mai mult timp. Cetățeanul străin a fost imediat reținut și dus la Inspectoratul de Poliție Centru pentru audieri suplimentare.

În funcție de leziunile corporale cu care s-a ales victima, bănuitul urmează să fie tras la răspundere conform legislației. Poliția investighează toate circumstanțele în care s-a produs incidentul. 

208
Tagurile:
Bătaie, Capitala
Tematic
Interzis sub 18 ani: Ce bătaie „mănâncă” protestatarii în Olanda „europeană” - Foto


Загрузка...