Oraș noaptea, circulația transportului, automobile

De săptămâna viitoare, șoferii din Moldova vor fi opriți de poliție dacă nu vor face asta

4542
(reînnoit 12:11 27.10.2018)
De săptămâna viitoare, niciun șofer din Moldova nu se va urca la volan dacă nu va face asta.

CHIȘINĂU, 27 oct - Sputnik. De săptămâna viitoare, toți șoferii din Moldova vor trebui să includă farurile de fază scurtă la autovehicule și pe timp de zi. Regula intră în vigoare începând cu 1 noiembrie și va fi valabilă până la 31 martie 2019.

Potrivit Regulamentului Circulației Rutiere (RCR), pentru atenţionarea altor participanţi la trafic şi pentru semnalizarea vehiculelor în cazul deplasării pe timp de zi, trebuie pusă în funcţiune în faruri lumina de întâlnire sau lumina de deplasare pe timp de zi de către conducătorii tuturor vehiculelor în perioada 1 noiembrie − 31 martie.

Codul Contravenţional nu prevede nicio amendă pentru încălcarea acestei norme, dar dacă conducătorii auto vor fi observaţi de către inspectorii de patrulare că nu au conectată lumina, vor fi stopaţi şi preîntâmpinaţi să se conformeze RCR.

În Chișinău am văzut de toate, dar asta depășește orice limită – Video>>>

Aceste măsuri sunt aplicate în perioada rece a anului, caracterizată de vreme instabilă, însoțită de ploi și ceață – fenomene care reduc esențial vizibilitatea în trafic, sporind riscul accidentelor rutiere.

4542
Tagurile:
iarna, Automobil, Șofer
Tematic
Am putea avea aceleași accize pentru automobile pe ambele maluri ale Nistrului
Modificare importantă: Toți posesorii de automobile trebuie să știe asta - Detalii


Загрузка...