Cătușe

Câți ani de pușcărie va face bărbatul care a tuns cu forța doi tineri - detalii

250
(reînnoit 16:24 12.10.2018)
Unul dintre bărbații care a tuns cu forța mai mulți tineri într-o benzinărie va sta ani grei după gratii, însă pentru o crimă comisă în Italia.

CHIȘINĂU, 12 oct — Sputnik. Sergiu Buruiană, unul dintre suspecții care i-a tuns forțat pe doi tineri la o benzinărie din Călărași, a fost condamnat la 22 de ani de pușcărie pentru un omor comis în Italia. Acesta ar putea să-și ispășească pedeapsa în țara noastră.

Astăzi, magistrații de la judecătoria Chișinău sectorul Buiucani au recunoscut sentința din Italia. Astfel, în privința lui Buruiană Sergiu s-a aplicat măsura preventivă „arestarea preventivă" până la devenirea încheierii irevocabile, iar termenul pedepsei urmând a fi calculat începând cu data pronunțării încheierii, 12 octombrie 2018.

Amintim că doi tineri de 19 ani au fost tunși cu forța, la începutul lunii august, într-o benzinărie din orașul Călărași. Mai mult, cei doi au fost înjurați și agresați fizic pentru că aveau părul lung. Băieții au fost tunși forțat de către un grup de persoane necunoscute, care erau în stare de ebrietate.

Femei și copii, agresați în Capitală: Societatea civilă cere pedepsirea făptașilor>>>

Scenele în care tinerii sunt agresați au fost surprinse de camerele de supraveghere a benzinăriei. Din imaginile video se vede cum cei doi tineri sunt tunși forțat cu o foarfecă pe care făptașii ar fi cerut-o de la vânzătorul din magazin. Unul dintre tineri a refuzat să se supună și a fost agresat verbal și lovit cu piciorul.

 

 

 

250
Tagurile:
tuns, cătuse, forta, gratii, barbat, Moldova, Moldova
Tematic
Alertă la o închisoare din țară. Un gardian a fost nevoit să împuște din arma din dotare
Violențe într-un penitenciar din țară. Un grup de deținuți a atacat gardienii


Загрузка...