Reținere - Imagine Simbol

Rețelele de socializare - un pericol: Vezi ce au făcut opt indivizi din Chișinău - Foto

365
(reînnoit 08:49 13.10.2018)
Mai mult persoane din municipiul Chișinău au fost reținute de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 12 oct — Sputnik. Opt indivizi din Capitală, cu vârstele cuprinse între 21 și 38 de ani, au fost reținuți de polițiști pentru trafic de droguri în cantități deosebit de mari.

Potrivit oamenilor legii, indivizii vindeau substanțele narcotice inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare. Inculpații au fost monitorizați timp de două luni de către ofițerii Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu Inspectoratul de Poliție Rîșcani al municipiului Chișinău și procurorii din cadrul Procuraturii Capitalei.

Oamenii legii le-au percheziționat casele și mașinile. Astfel au fost găsite mai multe tipuri de droguri, printre care MDMA, marijuană, etnobotanice, precum și cântare electronice la scara mică, bani și telefoane mobile.

Valoarea drogurilor sechestrate se estimează la aproximativ 75 de mii de lei.

Incredibil ce făcea un medic din Capitală: Droguri în loc de medicamente>>>

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă privațiune de libertate de la 7 și până la 15 ani.

În prezent, poliția întreprinde acțiuni pentru identificarea altor persoane implicate în schema de cultivare și comercializare a drogurilor.

365
Tagurile:
inculpati, suspecti, indivizi, politia, droguri, Politia Republicii Moldova, Moldova, Chisinau
Tematic
Traficanți de droguri și etnobotanice, încătușați de pollițiștii - VIDEO
Îngrozitor: Iată cum arată o speluncă de droguri din Capitală – Video


Загрузка...