Explozie în Chișinău

Detalii de ultimă oră privind starea persoanelor rănite în urma exploziei din Chișinău

654
(reînnoit 13:05 08.10.2018)
În urma exploziei din sectorul Râșcani al Capitalei au avut de suferit mai multe persoane - Ministerul Sănătății a comunicat în ce stare se află acestea.

CHIȘINĂU, 8 oct — Sputnik. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a informat astăzi despre starea de sănătate a persoanelor care au avut de suferit în urma exploziei din sectorul Râșcani, municipiul Chișinău.

Potrivit sursei, la Institutul de Medicină Urgentă, în secția Reanimare rămâne internată o pacientă în vârstă de 33 de ani, diagnosticată cu politraumatism și combustie termică în regiunea membrelor superioare și inferioare. La moment starea de sănătate este gravă, dar stabilă.

Un alt pacient, în vârstă de 32 de ani, care a suferit traumatism asociat, contuzia toracelui și traumatism abdominal închis, este internat în secția Traume Asociate pentru monitorizare și continuarea tratamentului. În prezent starea pacientului este stabilă.

Totodată pe data de 7 octombrie s-a adresat pentru asistență medicală o altă pacientă care a avut de suferit în urma aceleași explozii. Femeia a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, starea de sănătate este de gravitate medie, fiind internată pentru continuarea tratamentului conservativ.

La fel, la spitalul Municipal Sfânta Treime este internată o persoană cu reacții post-stres și care se află sub supravegherea medicilor.

La solicitarea Ministrului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, toate persoanele care au rămas fără locuințe în urma exploziei, au fost cazate la spitalul Clinic al MSMPS (fostul spital al Căii Ferate), unde beneficiază de asistență medicală și psihologică. La moment sunt cazate 8 persoane.

654
Tagurile:
ministerul sanatatii, raniti, detalii, explozie, victime
Тема:
Explozie teribilă într-un bloc din sectorul Râșcani - există morți și răniți (46)
Tematic
Explozie în Chișinău: Salvatorii au mai scos o femeie decedată de sub dărâmături
Durere imensă: Mesaj sfâşietor pentru femeia care a murit în urma exploziei de aseară
Explozie terifiantă la Chișinău: O butelie de gaz a făcut victime și ravagii
Îngrozitor: Iată în ce hal au ajuns apartamentele afectate de explozie - Foto


Загрузка...