explozie, Chișinău

Explozie în Chișinău: Salvatorii au mai scos o femeie decedată de sub dărâmături

448
(reînnoit 21:26 08.10.2018)
Viceprimarul Nistor Grozavu a declarat la ședința CMC că, în urma exploziei produse într-un apartament de la etajul 16 din sectorul Râșcani, au fost distruse în totalitate patru apartamente. De asemenea, au avut de suferit și alte apartamente din scară.

CHIȘINĂU, 8 oct – Sputnik. Consiliului Municipal Chișinău s-a întrunit în cadrul unei ședințe de urgență la care urmează să decidă asupra alocării mijloacelor financiare pentru acordarea ajutorului sinistraților în urma exploziei dintr-un bloc cu apartamente de pe bulevardul Moscova 11/5.  

Primarul interimarul interimar, Ruslan Codreanu, le-a solicitat în această dimineață consilierilor municipali alocarea din Fondul de rezervă a 13 milioane de lei pentru reparația blocului avariat și a 10  milioane de lei care vor fi acordate oamenilor care au avut de suferit. 

Viceprimarul Nistor Grozavu a declarat la ședința CMC că, în urma exploziei gazului scurs dintr-o butelie într-un apartament de la etajul 16, au fost distruse în totalitate patru apartamente. De asemenea, au avut de suferit și alte apartamente din scară.

Totodată, administrația locală a decis să procure apartamente de manevră. Potrivit lui Grozavu, sinistrații vor locui în aceste locuințe până își vor repara apartamentele distruse de explozie. 

În total, în urma deflagrației au murit patru persoane. Chiar în această dimineață, salvatorii au reușit să scoată din zona apartamentelor distruse corpul neînsuflețit al unei femei. Potrivit ofițerului de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, identitatea acesteia nu a fost stabilită deocamdată.

 

448
Tagurile:
Rașcani, raniti, explozie, Chișinău
Тема:
Explozie teribilă într-un bloc din sectorul Râșcani - există morți și răniți (46)
Tematic
Cernei: Mii de apartamente dispun de butelii de gaz și prezintă pericol de explozie
Explozie terifiantă la Chișinău: O butelie de gaz a făcut victime și ravagii
Durere imensă: Mesaj sfâşietor pentru femeia care a murit în urma exploziei de aseară
Îngrozitor: Iată în ce hal au ajuns apartamentele afectate de explozie - Foto


Загрузка...