explozie râșcani

Poliția, chemată protejeze de hoți bunurile sinistraților - Video

5239
(reînnoit 10:15 07.10.2018)
Autoritățile au format o celulă de criză care acum examinează situația creată după deflagrația din sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 7 oct — Sputnik. Toți locatarii din scara numărul 6 din bulevardul Moscovei 11 din sectorul Râșcani din Capitală au fost evacuați. Șeful Serviciului Protecției Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, Mihai Harabagiu, a declarat în cadrul ședinței comisiei care a fost creată de autorități pe acest caz că au fost afectate apartamentele 359-478.

Locatarii acestora au mers pe la rude, iar cei are nu au procedat astfel — 15 persoane — au fost cazați la Spitalul Sfânta Treime din strada Alecu Russo din Capitală.

Заседание комиссии по факту взрыва на Московском, 11
© Sputnik / Miroslav Rotari
Заседание комиссии по факту взрыва на Московском, 11

El a mai spus că cele două cadavre au fost găsite la etajul 14, acolo unde, se pare, a și avut loc explozia, care, potrivit oamenilor legii, a fost provocată de o butelie de gaz.

Cei care au avut de suferit beneficiază de asistența medicilor și psihologilor.

Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев
© Sputnik / Osmatesco
Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев

Mâine specialiștii vor ezxamina imobilul și vor constata dacă acesta mai este bun de locuit. Potrivit lui Nestor Grozavu, pereții de bază a edificiului nu sunt afectați și el va putea fi reparat și folosit în continuare.

5239
Tagurile:
rascani, hoti, politia, explozie
Тема:
Explozie teribilă într-un bloc din sectorul Râșcani - există morți și răniți (46)


Загрузка...