Camere de supraveghere video trafic auto

Unde ajung pozele şi imaginile video de pe camerele de supraveghere din Chişinău

1178
(reînnoit 09:22 06.10.2018)
De ce camerele de supraveghere fotografiază toate automobilele la rând fără anumite motive, chiar dacă mulţi dintre şoferi nu încalcă regulile circulaţiei rutiere.

CHIŞINĂU, 6 oct — Sputnik. Corespondentul Sputnik a aflat de la un reprezentant al poliţiei care şoferi nu trebuie să se îngrijoreze din cauza fotografiilor pe care le fac camerele de supraveghere.

De mai mulți ani deja în Chișinău funcţionează camerele de supraveghere. Prin instalarea acestui sistem de monitorizare, instituţia de aplicare a legii intenționau să sporească vigilența conducătorilor auto. Cu toate acestea, mulți au încă întrebări legate de funcționarea camerelor. De exemplu, de ce camerele fotografiază toate mașinile la rând fără niciun motiv.

După cum explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Național de Patrulare, Pavel Apostol, șoferii care nu încalcă regulile de circulaţie nu trebuie să-și facă griji.

"Aşa sunt programate camerele de supraveghere. Sunt unele care înregistrează video, altele care fac fotografii. În cazul în care șoferul nu încalcă regulile de trafic, atunci serverul nici măcar nu le salvează. Sunt fixate numai imagini video și fotografii ale vehiculelor care au încălcat regulile de trafic", a spus Apostol, solicitat de Sputnik.

Astfel, îşi pot face griji cu privire la faptul că mașina poate ajunge în baza de date pot doar cei care au încălcat regulile de trafic.

1178
Tagurile:
soferi, camere de supraveghere, fotografii, monitorizare, Politia, Moldova
Tematic
Cum au influențat camerele de supraveghere promovarea testelor la BAC


Загрузка...