Mască

Angelina Jolie și-a arătat adevărata față - toți au înmărmurit de groază: Foto

671
(reînnoit 17:59 29.09.2018)
A fost dezvăluit misterul care a durat mai bine de un an pe Instafram. Presa a aflat cine se ascunde în spatele "sosiei" iraniene a cunoscutei actrițe hollywoodiene. Veți fi șocați când veți privi fotografiile.

CHIȘINĂU, 30 sept- Sputnik. În Iran, femeile nu au prea multe posibilități ca să se afirme, însă tânăra iraniancă Sahar Tabar a reușit să facă acest lucru. Ea devenit extrem de cunoscută pe Instagram datorită machiajului său înfiorător, din cauza căruia mulți au comparat-o cu victimele anorexiei, iar alții — cu "zombi" din filmele de groază.

اسممو میبینی رو بیلبوردا…🤙💀👽

Публикация от Sahar👽Tabar (@sahartabar_offcial) 10 Фев 2018 в 7:10 PST

Utilizatorii rețelelor de socializare au observat imediat similitudinile dintre machiajul iraniencei ăi trăsăturile Angelinei Jolie — asemănarea caricaturală cu starul hollywoodian este evidentă.

میشناسن منو کل دنیا #famous #imfamous #❤️

Публикация от Sahar👽Tabar (@sahartabar_offcial) 28 Фев 2018 в 12:46 PST

Tânăra însă este machiată atât de iscusit în fotografii încât cei mai mulți au crezut că aceasta este adevărata față a Saharei Tabar, iar iranianca este una dintre "vedetele Instagramului" care suferă de anorexie din cauza tendinței de a corespunde actualelor standarde de frumusețe.

La insistența abonaților săi de pe Instagram, Sahar Tabar a cedat în cele din urmă și a postat o fotografie în care este fără machiaj, așa cum arată în realitate. Iată cum arată de fapt tânăra cunoscută drept "Angelina Jolie de Iran", fără cosmetică și fotoshop.

میشناسن منو کل دنیا Yes im angelina jolie 👻

Публикация от Sahar👽Tabar (@sahartabar_offcial) 7 Июл 2018 в 10:30 PDT

Astfel, toți s-au putut convinge că tânăra iraniancă este destul de drăguță și nu este nici pe departe excesiv de slabă.
Sahar Tabar a comentat însă că regretă puțin că misterul a fost dezvăluit. Ea a recunoscut că, înaintea de publicarea fotografiilor în chip de "Alina Jolie", acestea erau prelucrate în fotoshop.

Im so sexy and i know it 😆👅👿🤟🏻🤘🏻🇮🇷 #angelinajolie

Публикация от Sahar👽Tabar (@sahartabar_offcial) 5 Июл 2018 в 8:33 PDT

La sfârșitul anului trecut, iranianca a ajuns eroină a numeroase materiale publicate de sursele media din întreaga lume. Ea a spus în glumă că și-a făcut peste 50 de operații pentru a semăna cu Angelina Jolie, iar presa a luat de bună gluma acesteia. Ulterior, tânăra a recunoscut că a făcut o farsă și că nu s-a așteptat la un asemenea efect.

671
Tagurile:
adevarata fata, angelina jolie
Tematic
Iată ce zile a ajuns: Angelina Jolie, internată într-o clinică de psihiatrie
Ștefan Gheorghiță

Gripa sezonieră versus coronavirus: Avem sau nu cazuri în 2020

6
De obicei, în această perioadă se înregistrează primele cazuri de gripă. Despre situația curentă aflați de la șeful secției Supraveghere epidemiologică a gripei și infecțiilor respiratorii din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Ștefan Gheorghiță.
Gripa sezonieră: Informații privind situația din țară

În acest sezon, deocamdată nu au fost înregistrate cazuri de gripă sezonieră, în schimb este în plină ascensiune epidemia COVID-19. Anul trecut, în aceeași perioadă erau deja depistate 50 de cazuri de gripă.

"În anul curent, au fost efectuate investigații la 23 de persoane cu semne clinice compatibile cu gripa sezonieră. Aceste probe au fost investigate în paralel cu testul la COVID. În 10 cazuri rezultatul s-a dovedit a fi pozitiv (cazuri COVID-19)", a declarat pentru Sputnik Ștefan Gheorghiță.

Potrivit lui, monitorizarea și supravegherea epidemiologică a infecțiilor respiratorii acute virale și gripei sezoniere continuă, inclusiv investigațiile de laborator ale persoanelor ce manifestă simptome compatibile cu această afecțiune.

În anul 2019 au fost înregistrate 3258 cazuri de gripă sezonieră. Primele cazuri și-au făcut apariția la sfârșitul lunii decembrie. Cele mai multe îmbolnăviri - 442, au fost la sfârșitul lunii februarie-începutul lunii martie.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

6
Tagurile:
Agenția Națională pentru Sănătate Publică, COVID-19, gripă, gripă sezonieră


Загрузка...

Gaz mai ieftin: ANRE a micșorat tarifele pentru consumatori

68
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a aprobat în cadrul ședinței de astăzi o decizie prin care s-a micșorat tariful la gazele naturale.

CHIȘINĂU, 28 oct - Sputnik. Tarifele la gazele naturale au scăzut cu 12,2%. Decizia a fost luată astăzi de către Agenția pentru Reglementare în Energetică.

Știrea este în curs de actualizare...

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

68
Tagurile:
ANRE, gaz, tarife
Tematic
Gaz mai ieftin de la 1 octombrie: Cu cât vor scădea tarifele


Загрузка...