Permis de conducere

Iată cât costă un permis de conducere eliberat la Bălți: CNA oferă detalii

278
(reînnoit 18:49 28.09.2018)
Un bărbat este cercetat penal pentru că a cerut de la o persoană sute de euro pentru a o ajuta să obțină permisul de conducere mai ușor.

CHIȘINĂU, 28 sept — Sputnik. Un bărbat din Bălți a cerut 600 de euro de la o persoană pentru a o ajuta să obțină mai ușor permisul de conducere.

Potrivit denunțătorului, la sfârșitul lunii iulie a anului trecut, bănuitul i-ar fi dat asigurări că ar avea influență asupra membrilor comisiei de examene din cadrul Secției Înregistrare Transport și Calificare a Conducătorilor Auto Bălți și că îi poate determina să-i pună note de promovare a probelor scrise și practice.

Pe faptele denunțate, CNA a pornit o urmărire penală pentru trafic de influență. În prezent, bănuitul este reținut pentru 72 de ore și se află în custodia CNA. Pe numele lui a fost deschisă o cauză penală, iar dacă va fi găsit vinovat el riscă până la 7 ani de închisoare. CNA desfășoară în continuare acțiuni de documentare a cazului sub toate aspectele pentru identificarea complicilor bănuitului.

278
Tagurile:
elierat, permis, Bălți, CNA, Moldova
Tematic
Este oficial: Mai mulți șoferi vor rămâne fără permis de conducere


Загрузка...