Anișoara Loghin

Cine îi sunt pe plac Anișoarei Loghin Iată ce spune un cunoscut prezicător rus

1452
(reînnoit 08:32 23.09.2018)
Prezicătorul Alexander Litvin a spus ce bărbaţi îi plac Anişoarei Loghin, el a făcut aceste dezvăluiri chiar în platoul emisiunii moderate de jurnalista de la Chișinău.

CHIŞINĂU, 23 sept — Sputnik. Acum câteva zile, unul dintre invitaţii Anişoarei Loghin la emisiunea "O seară perfectă" a fost clarvăzătorul Alexander Litvin. 

Acesta a fost solicitat să dea o caracteristică unor persoane cunoscute din Republica Moldova, între care și Anișoara Loghin, fosta soţie a fostului primar de Chişinău Dorin Chirtoacă.

Litvin trebuia să facă descrirea unei persoane, fiindu-i dezvpluite doar prenumele şi data naşterii acesteia.

Despre jurnalista Anişoara Loghin clarvăzătorul a spus că arată bine şi arată mai tânără decât este.

Totodată, el a dezvăluit că fosta soţie a lui Dorin Chirtoacă are o tristeţe în suflet.

"Ochii îi sunt trişti, are ochi foarte inteligenți. Are aptitudini pentru limbile străine. Știe să-şi ţină limba după dinţi atunci când este nevoie", a menţionat Litvin în cadrul emisiunii la care a fost invitat.  

Referindu-se la starea ei interioară, prezicătorul a ghicit ce trăieşte jurnalista după despărţirea de fostul soţ şi a mai spus că o interesează oameni mai în vârstă decât ea.

"Este foarte singuratică în interior. Ţine distanţa. Nu îi este interesant să se afle în compania celor de vârsta ei. O interesează oameni mai în vârstă decât ea", a conchis Alexander Litvin, fiind oprit să spună mai multe chiar de Anişoara Loghin, care, probabil, nu a dorit să se afle mai multe despre ea.

Puteţi urmări detalii în următoarea secvenţă video, de la minutul 31:45.

1452
Tagurile:
prevazator, anisoarei loghin, pe plac, cunoscut, sunt, rus


Загрузка...