Casă - Imagine Simbol

O bătrână, salvată de pompieri: Vezi ce a pățit o femeie din Basarbeasca în beciul casei

98
Inspectoratului General pentru Situații de Urgență atenționează cetățenii să fie foarte prudenți în perioada fermentării vinului.

CHIȘINĂU, 12 sept — Sputnik. O femeie în vârstă de 84 de ani a fost salvată de pompieri, după ce a intrat în beci și s-a intoxicat cu dioxid de carbon, emanat în timpul fermentării finului.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, cazul a avut loc ieri, într-o gospodărie din orașul Basarabeasca. Potrivit primelor informații, bătrâna a intrat în beciul locuinței unde avea loc procesul de fermentare a vinului, iar rudele acesteia au depistat la scurt timp că aceasta nu a mai revenit.

Apropiații femeii au apelat Serviciul 112 pentru a solicita ajutor în regim de urgență.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care au intrat în încăpere și au scos bătrâna. Femeia a fost preluată de o echipă medicală pentru îngrijiri medicale.

IGSU atenționează că nu este recomandată aflarea pe perioade lungi în beciurile unde există recipiente cu vin în proces de fermentare, mai ales dacă beciurile nu sunt dotate cu sisteme de ventilare.

Incredibil: A căzut de pe acoperișul unei clădiri din Chișinău și a rămas viu — Video>>>

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în anul 2017, în urma intoxicării cu dioxid de carbon în procesul de fermentare au decedat cinci persoane.

98
Tagurile:
igsu, batrana, beci, femeie, dioxid de carbon, Inspectoratul General Pentru Situatii de Urgenta, Moldova, Basarabeasca
Tematic
IGSU: „Corturile anticaniculă", solicitatate de către mii de cetățeni
Ce au căutat pompierii în biserică: Decizia reprezentanților IGSU


Загрузка...