Pavel Filip Andrian Candu

Pavel Filip și Andrian Candu au depus flori la Ambasada SUA

63
Premierul și Președintele Parlamentului au depus flori în memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie.

CHIȘINĂU, 11 sept — Sputnik. Premierul Pavel Filip împreună cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, au depus astăzi flori la Ambasada SUA, în memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001.

Șeful Executivului a menționat că atacul comis acum 17 ani este unul care a dus la consolidarea eforturilor în lupta împotriva unui fenomen groaznic, care nu are o justificare morală.

„Cred că actele teroriste sunt cele mai abominabile crime care pot exista pentru că nu poți înțelege care este originea și care este de fapt scopul. Atacul din 2001 a schimbat percepția omenirii despre terorism — întreaga lume s-a mobilizat mai bine pentru că doar prin efort comun pot fi contracarate asemenea crime", a declarat Pavel Filip.

În ziua de 11 septembrie 2001, patru avioane de pasageri au fost deturnate — două dintre care au distrus Turnurile Gemene din New York. Un alt avion s-a prăbușit peste clădirea Pentagonului, iar cel de-al patrulea s-a prăbuşit fără a-şi atinge ţinta. În urma tragediei, aproape 3 mii de oameni şi-au pierdut viaţa.

63
Tagurile:
depunere de flori, Pavel Filip, SUA, Andrian Candu, Moldova
Tematic
Europenii consideră că SUA nu au făcut lumea mai sigură după 11 septembrie


Загрузка...