Grup criminal, destructurat, imagine de arhivă

Operațiune specială în nordul țării: Iată ce făcea o grupare criminală în Sângerei - Foto

653
(reînnoit 21:13 09.09.2018)
Iată ce făcea o grupare criminală în raionul Sângerei - trei bărbați sunt cercetați penal.

CHIȘINĂU, 9 sept — Sputnik. Trei bărbaţi, originari din raionul Sângerei şi municipiul Bălţi, au fost reținuți de Poliţie. Aceștia sunt suspectaţi de comercializarea drogurilor şi păstrarea ilegală a armelor şi muniţiilor.

Grupul specializat în comercializarea de marijuana, a fost documentat de ofițerii Inspectoratului de poliţie Sângerei pe parcursul a șase luni de zile. Aceștia comercializau droguri în proporții deosebit de mari în raza raionului Sângerei.

Oamenii legii au efectuat patru achiziții de control și au procurat droguri de la suspecți. Astfel, au fost acumulate suficiente probe pentru a demonstra vinovăția acestora.

În urma perchezițiilor efectuate pe 7 septembrie, polițiștii au depistat şi ridicat de la domiciliile suspecților 1,3 kilograme de marijuana mărunţită, 3 arme de vânătoare cu ţeavă lisă, 3 arme produse artizanal şi 107 cartuşe.

În cadrul audierilor, unul dintre bănuiţi le-a declarat oamenilor legii că marijuana a fost plantată, îngrijită şi ulterior pregătită la propriul domiciliu pentru a fi comercializată.

Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru punerea în circulaţie ilegală a substanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari cu scop de comercializare.

În prezent, unul dintre bărbați de 37 ani, este reţinut pentru 72 ore, iar ceilalţi doi, de 28 și 46 de ani, sunt cercetaţi în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceştia riscă de la 7 la 15 ani de pușcărie.

653
Tagurile:
nordul tarii, operatiune speciala, foto, grup criminal, Sangerei, Balti
Tematic
Operațiune specială SIS: Au fost descoperite depozite cu arme interzise în Moldova
Otravă din Europa pentru cetățenii moldoveni: Operațiune specială a ofițerilor INI - Video
Otravă din UE pentru tinerii din Moldova: Operațiune specială a ofițerilor INI - Video


Загрузка...