Frontieră, foto de arhivă

Trafic infernal la unele puncte de trecere a frontierei: Cozi imense la ieșirea din țară

127
(reînnoit 09:54 13.08.2018)
Problemele continuă și astăzi la punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, anunță Poliția de Frontieră - sute de mașini așteaptă să iasă din țară.

CHIȘINĂU, 13 aug — Sputnik. Poliția de Frontieră anunță că în momentul de față se atestă trafic intens în punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, fiind formată o coloană de aproximativ 100 de mijloace de transport pe sensul de ieșire din țară.

Circulație îngreunată este și în punctul de trecere Tudora-Starokazacie. Pe partea moldovenească au crescut timpii de așteptare din cauza blocării drumului cu mijloace de transport între punctele de trecere Tudora (RM) și Starokazacie (UKR), care așteaptă la intrarea în Ucraina.

Reprezentanții autorităților de frontieră și vamale din R. Moldova și Ucraina activează la capacitate maximă în vederea fluidizării_traficului_transfrontalier.

Moldovenii nu pot ieși din țară: Iată ce se întâmplă la trecerea frontierei cu Ucraina>>>

Amintim că în punctul de trecere Palanca-Maiaki-Udobnoe s-au înregistrat și ieri cozi uriașe, acestea formându-se încă de sâmbătă dimineața din cauza defecțiunilor sistemului electronic de evidență a părții ucrainene.

127
Tagurile:
cozi imense, Palanca-Maiaki-Udobnoe, trafic infernal, punct de trecere a frontierei
Tematic
Colapsul de la frontiera cu România: Autoritățile au găsit soluția
Atenție: Recomandări pentru persoanele care planifică să traverseze frontiera de stat


Загрузка...