Nicolai Baskov

Dezvăluiri picante: Bascov povestește cum se distra la saună cu Sofia Rotaru

561
(reînnoit 08:20 10.07.2018)
Cunoscut interpret rus Nicolai Bascov nu a rezistat ispitei și le-a postit jurnaliștilor ruși despre modul în care se distra cu interpreta Sofia Rotaru la saună, încă atunci când ea era tânără, după cum spune chiar el.

CHIȘINĂU, 10 iulie — Sputnik. Într-un interviu pentru o publicație din Federația Rusă, Nicolai Bascov a recunoscut că o respectă enorm pe Sofia Rotaru, care are o voce de aur și cu care este un vechi prieten.

"Avem multe în comun, multe lucruri care ne leagă. Sofia Mihailovna (Sofia Rotaru — n.n.) mă invită întotdeauna la zilele ei de naștere. Eu am felicitat-o atunci când ea se afla în Monaco, Suedia, Spania. Dar cum ne-am distrat noi în saună la Ialta, atunci ea marca un jubileu tânăr. O-o-o-o!", a declarat Bascov, potrivit ru.sputnik.md.

Cunoscutul interpret rus Nicolai Baskov a povestit și ce cadouri i-a făcut Sofiei Rotaru. "I-am dăruit cercei cu diamante", s-a lăudat artistul.

Îndrăgita interpretă a postat și un mesaj video în care îi salută în română pe locuitorii Republicii Moldova, felicitându-i cu ocazia apropiatei sărbători — Ziua Independenței. Sofia Rotaru a promis că va veni în țara noastră pe 27 august, pentru a sărbători Independența alături de Moldoveni.

Amintim că anul acesta, de Ziua Independenței Republicii Moldova — 27 August, Sofia Rotaru a venit în Republica Moldova, participând la manifestațiile organizate cu acest prilej în municipiul Bălți.

 

561
Tagurile:
Nicolae Bascov, picante, dezvăluiri, Rusia
Tematic
14 milioane de lei pentru 100 de femei din Moldova. Cine sunt beneficiarele
S-a pornit să-și caute de lucru, dar a ajuns să sară cu cuțitul la femei


Загрузка...