Xenia Deli

Xenia Deli, îmbrăcată sumar, în braţele unui bărbat irezistibil

608
(reînnoit 01:29 08.07.2018)
Xenia Deli se bucură de această perioadă minunată din viaţa ei şi îşi etalează în pozele postate pe reţelele de socializare burtica proeminentă.

CHIŞINĂU, 7 iul — Sputnik. De când este însărcinată, modelul din Moldova, Xenia Deli îşi bucură în permanenţă admiratorii cu poze postate pe Instagram, în multe dintre acestea apărând îmbrăcată sumar.

Modelul continuă să-şi facă meseria şi nu se sfieşte să-şi demonstreze formele rotunjite, conştientă că sarcina o prinde. De aceeaşi părere pare să fie fi fotograful fashion, George Favios, care a realizat cu puţin timp în urmă mai multe fotografii cu modelul originar din Basarabeasca.

În una dintre acestea, Xenia este în braţele soţului său, omul de afaceri egiptean Ossama Al-Sharif, fiind îmbrăcată într-o rochie cu un decolteu generos.

Mulţi dintre cei care o urmăresc pe pagina de Instagram i-au apreciat frumuseţea, dar şi felul extraordinară în care arată soţul său. Chiar dacă este cu mulţi ani mai în vârstă decât soţia sa, milionarul egiptean este într-o formă excelentă, probabil şi pentru că are alături o femeie tânără şi frumoasă.

Cei doi par să fie însă în culmea fericirii în aceste clipe frumoase de aşteptare. Nouă nu ne rămâne decât să-i dorim Xeniei să aducă pe lume un copil sănătos care să-i aducă doar bucurii.

608
Tagurile:
Ossama Al-Sharif, insarcinata, decolteu, Instagram, Xenia Deli, model
Tematic
De ce Xenia Deli a ținut în secret faptul că este însărcinată
Fată sau băiat: Ce zice Xenia Deli?
Așa nu a mai văzut-o nimeni pe Xenia Deli: fără sutien și cu buzele mari


Загрузка...