Flashmob organizat de Mișcarea de Rezistență Națională ACUM pentru a cere deputaților să îndeplinească cele trei revendicări menționate în Rezoluția adoptată la 1 iulie 2018 de Mișcarea de Rezistență Națională ACUM

Protest la Parlament: Manifestanții le-au înaintat deputaților trei revendicări

179
(reînnoit 11:56 05.07.2018)
În această dimineață, mai mulți oameni au participat la un flashmob organizat în fața Parlamentului.

CHIȘINĂU, 5 iulie — Sputnik. Un flashmob s-a desfășurat în această dimineață în fața Parlamentului. Aproximativ o sută de reprezentanți ai Mișcării de Rezistență Națională le-au cerut deputaților, care se întrunesc astăzi în ședință plenară, să îndeplinească cele trei revendicări menționate în Rezoluția adoptată pe 1 iulie 2018, în cadrul protestului din centrul Capitalei.

Manifestanții i-au cerut guvernării validarea alegerilor din Chișinău, anularea sistemului electoral mixt, demiterea și urmărirea penală a judecătorilor care au decis invalidarea alegerilor. Protestatarii l-au huiduit pe liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, care a venit în fața acestora să le vorbească.

Parlamentul European urmează să adopte astăzi o Rezoluție cu privire la situația politică din Republica Moldova, în contextul invalidării alegerilor din Chișinău. 

179
Tagurile:
Capitala, manifestanți, deputați, flashmob, revendicări, parlament
Tematic
Socialiștii ar putea ieși la protest alături de Năstase și Sandu? Iată ce spune Novac
Adevăratul motiv pentru care avocații din Chișinău au ieșit la protest
Încă un protest în Capitală: Avocații, împotriva aplicării excesive a arestului


Загрузка...