Autospecială. Poză de arhivă

Rușinos: Iată cum au găsit-o pompierii pe o femeie în apartament, în Capitală - Video

911
(reînnoit 16:21 04.07.2018)
O femeie în stare de ebrietate era cât pe ce să inhaleze fum toxic în propriul apartament.

CHIȘINĂU, 4 iulie — Sputnik. O femeie de 65 de ani a fost salvată de pompieri după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de fum. Femeia era în stare avansată de ebrietate și a uitat o cratiță pe foc. Din această cauză bucătăria s-a umplut cu fum toxic.

Cazul a avut loc în sectorul Botanica al Capitalei. În scurt, timp la fața locului a intervenit un echipaj al pompierilor. Ei au fost alertați de vecinii femeii. Aceștia au văzut că din apartament iese fum, au bătut la ușă, dar femeia nu a răspuns.

Potrivit informației oferite de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, la fața locului au intervenit două autospeciale cu două echipe de pompieri. Salvatorii au reușit să intre în interiorul apartamentului de la etajul 5 cu ajutorul unei autoscări de intervenție.

În mai puțin de 5 minute, ei au oprit aragazul și au scos femeia afară din locuință. Din fericire femeia nu inhalat fum și era conștientă. Toate circumstanțele în care s-a produs acest accident urmează să fi stabilite de specialiști.

Potrivit IGSU de la începutul anului, salvatori și pompierii au salvat din incendii 440 de persoane. În cazul în care vă aflați într-o situație de risc, apelați numărul 112.

911
Tagurile:
Capitală, femeie, fum, apartament, tragedie
Tematic
Incendiu pe o navă sub pavilionul Republicii Moldova
Incendiu de proporții în Capitală: Locuitorii unui bloc, evacuați - Video
Incendiu de proporții la Moscova, stins cu ajutorul elicopterului


Загрузка...