Prostituție, foto de arhivă

Detalii șocante: Cum ajung tinerele din Moldova se prostitueze în Turcia

341
(reînnoit 10:20 02.07.2018)
Tinerele din familii vulnerabile ajung ușor victime ale unor ticăloși care profită de situația materială grea a acestora.

CHIȘINĂU, 2 iul — Sputnik. Mai mulți traficanți de carne vie, carte transportau tinere din țara noastră peste hotare, obligându-le să se prostitueze, au ajuns după gratii.

Astfel, Procuratura informează că un cuplu din Chișinău a fost condamnat la 13 ani şi 6 luni, şi, respectiv, 9 ani închisoare pentru trafic de fiinţe umane.

Procurorii au demonstrat că inculpații, promițându-le un loc de muncă bine plătit, au racolat şase tinere din familii vulnerabile, pe care le-au transportat şi obligat să se prostitueze în oraşul Istambul din Turcia. Totul s-a întâmplat în perioada anilor 2014 — 2015. Alte două victime au fost recrutate şi expluatate sexual pe teritoriul Republicii Moldova.

Un alt cuplu a ajuns recent după gratii, fiind condamnat pentru acţiuni similare la 8 şi, respectiv, 7 ani de detenţie. Potrivit procurorilor, inculpaţii au identificat, recrutat şi organizat plecarea unei tinere în Cipru, aceasta urma să presteze servicii sexuale contra plată. Acţiunile proxeneților au fost zădărnicite pe Aeroportul Internaţional Chişinău, inculpaţii fiind reţinuţi.

Sentinţele sunt cu drept de atac în modul stabilit de lege.

341
Tagurile:
traficanti carne vie, proxeneti, prostitutie, Familii socialmente vulnerabile, Turcia
Tematic
Proxenetă care furniza prostituate în Turcia, reținută în Moldova - Video
Traficul de ființe umane, la el acasă în Moldova. Cum poate fi eradicat fenomenul


Загрузка...