La frontieră

Șofer, rămas fără automobil la frontiera cu țara noastră: A cumpărat mașina „online"

201
(reînnoit 20:02 26.06.2018)
Un conducător auto a rămas fără mașină după ce a achiziționat-o pe o rețea de socializare.

CHIȘINĂU, 26 iun — Sputnik. Un cetățean român a plătit 850 de euro pentru un automobil al cărui certificat de înmatriculare prezenta semne de falsificare.

În seara zilei de 25 iunie, la PTF Leușeni, s-a prezentat un cetățean al României la volanul unui Audi A4, cu plăcuțele de înmatriculare bulgărești. Bărbatul a prezentat toate actele necesare.

În timpul examinării actelor, s-a constatat că certificatul de înmatriculare al mașinii nu era autentic. Tânărul, în vârstă de 28 ani, a comunicat inspectorilor Poliției de Frontieră că a procurat automobilul „online".

Negocierile cu privire la procurarea autovehiculului au fost duse pe o rețea de socializare, iar „vânzarea-cumpărarea" a avut loc pe teritoriul Italiei, cu o persoană din orașul Târgul Jiu, România. Cele două părți nu au întocmit vreun act ce ar confirma în detalii acordul de vânzare și cumpărare a mașinii.

Astfel, cetățeanul român a achitat 850 de euro și a intrat în posesia vehiculului reținut la punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Oamenii legii au întocmit un proces verbal de ridicare a certificatului de înmatriculare pentru expertiză. Polițiștii de frontieră cercetează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Un moldovean i-a lăsat năuciți nu doar pe vameșii, dar și pe câinele de serviciu — Video>>>

Bărbatul riscă o amendă de peste 32 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 150 până la 200 de ore sau privațiune de libertate de până la doi ani.

201
Tagurile:
certificat de inmatriculare a vehiculelor, sofer, masina, fals, roman, online, Politia de Frontiera, Leuseni
Tematic
Așa nu se mai poate! Fapta unui cetățean român care i-a revoltat pe vameșii moldoveni
Atenţie mare: Iată ce vor face vameșii cu marfa sechestrată


Загрузка...