INP

Culmea! Vezi cum sunt „vânați" șoferii de către polițiștii moldoveni

477
(reînnoit 10:33 12.06.2018)
Un conducător auto a filmat un automobil capcană a Inspectoratului Național de Patrulare.

CHIȘINĂU, 11 iun — Sputnik. Majoritatea „maşinilor capcană" folosite de INP pentru a depista vitezomanii cu ajutorul radarelor sunt de model Dacia Logan, de culoare albă şi cu numere de înmatriculare MAI.

Automobilele capcană şi-au demonstrat de mai multe ori eficienţa, asta pentru că nu toţi şoferii le observă. Astfel, ele sunt perfecte pentru a înregistra încălcările comise de șoferi, mai ales, prin localităţi, acolo unde conducătorii auto nu reduc viteza până la 50 de km/h.

Un şofer a observat de la distanţă o astfel de maşină „capcană" care era ingenios ascunsă de către inspectorii de patrulare. Conducătorul auto tras pe dreapta, s-a coborât din automobil şi a filmat autovehiculul cu numerele „MAI 9864", care era poziţionat în faţa unui tractor. Acesta se afla pe drumul național R34, care trece prin localitatea Goteşti, raionul Cantemir.

Amintim că, potrivit legislaţiei în vigoare, maşinile capcană pot fi parcate în locuri unde este permisă staţionarea, iar înregistrarea vitezei şi imaginilor se efectuează astfel ca mijlocul de transport auto supus măsurării să fie înregistrat din spate.

477
Tagurile:
masina capcana, sofer, video, INP, MAI, Cantemir
Tematic
Pentru șoferi: De ce nu trebuie pornit aerul condiționat imediat după ce urcăm în mașină
Sute și chiar mii de șoferi din Moldova vor rămâne fără permise – Iată motivul


Загрузка...