Poșta Moldovei

În țară criticată, în afară lăudată - Cazul Poștei Moldovei

77
(reînnoit 08:43 08.06.2018)
Întreprinderea de Stat "Poșta Moldovei" s-a clasat pe locul 27 din 173 în clasamentul global privind dezvoltarea poștală.

CHIȘINĂU, 8 iun — Sputnik. Cel mai mare operator poștal din țară, Poșta Moldovei, a obținând locul 27 din 173 în clasamentul global privind dezvoltarea poștală. Instituția a fost apreciată nu doar pentru serviciile și produsele relevante populației, dar și pentru schimbările care s-au produs în acești ani. Acestea au dus la apropierea tot mai mare a instituției de cetățeni. 

În 2016, Întreprinderea de Stat "Poșta Moldovei" se clasa pe locul 44, timp de doi ani urcând în clasament cu 17 poziții.

"În toți acești ani, principiile de bază ale întreprinderii au fost şi rămân loialitatea față de consumator, prestarea serviciilor calitative, și nu în ultimul rând, inovarea, pentru a ne alinia la doleanțele și așteptările clienților noștri", este precizat într-un comunicat de presă publicat de Întreprinderea de Stat "Poșta Moldovei".

Reprezentanții Î.S. „Poșta Moldovei" promit că rezultate obținute pe arena internațională îi va ambiționa să dezvolte instituția și mai mult și vor îmbunătăți standardele și calitatea serviciilor prestate, astfel încât acestea să corespundă celor patru parametri de evaluare: credibilitatea, relevanța, durabilitatea și performanțele înregistrate.

77
Tagurile:
laudata, criticata, tara, Poșta Moldovei
Tematic
Surpriză neplăcută de la Poșta Moldovei: Acest serviciu nu va mai fi gratuit
Grav accident rutier la Poșta Veche: Un Ford a ajuns cu roțile în sus - Detalii
Cum a reacționat Poșta Moldovei după moartea celor patru angajați


Загрузка...