Dronă

Am ajuns o vedem și pe aceasta: Contrabandă și cu aparate de zbor

0
(reînnoit 13:48 07.06.2018)
Un bărbat a adus ilegal din Moscova dispozitive electronice pe care urma să le vândă prin intermediul platformelor online.

CHIȘINĂU, 7 iun — Sputnik. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a unui locuitor al municipiului Chișinău de săvârșire a contrabandei în proporții deosebit de mari.

La începutul anului 2017, inculpatul în complicitate cu alte persoane au adus ilegal în țară, cu trenul de pe ruta Moscova-Chișinău, dispozitive electronice destinate comercializării pe internet. Inculpatul s-a aflat în vizorul procurorilor PCCOCS și al ofițerilor Serviciului Vamal timp de două luni. Ulterior, individul a fost reținut în flagrant pe peronul gării din Chișinău.

În urma perchezițiilor la domiciliul inculpatului, au fost descoperite și ridicate mai multe dispozitive electronice cumpărate din Ucraina și aduse în țară fără a fi declarate. Este vorba de telefoane mobile smartphone, laptopuri, tablete, ceasuri electronice, căști, boxe, drone și accesorii pentru acestea.

Valoarea totală a mărfurilor de contrabandă, ridicate în scop de confiscare, este de peste 680 de mii de lei. În cadrul audierilor, inculpatul și-a recunoscut integral vina integral și a colaborat cu oamenii legii. Cercetările continuă pentru a identifica și trage la răspundere toate persoanele implicate în acest caz. Dacă va fi găsit vinovat individul riscă până la 10 ani pușcărie.

0
Tagurile:
inedita, de, metoda, contrabanda, drone, Chișinău
Tematic
Incredibil! Reținut pentru contrabandă cu „sare"
În Moldova și dinții sunt de contrabandă: Iată ce au descoperit polițiștii moldoveni
Incredibil! Metodă inedită de contrabandă cu iPhone-uri


Загрузка...