Stație de alimentare, carburanți

Ambuteiaje kilometrice în Capitală: Iată care este cauza - Video

181
(reînnoit 14:32 02.06.2018)
Mai mulți șoferi protestează împotriva scumpirii carburanților.

CHIȘINĂU, 2 iunie — Sputnik. Mai mulți șoferi au ieșit în centrul Capitalei la un marș împotriva scumpirii carburanților. Aceștia și-au parcat mașinile în Piața Marii Adunări Naționale și claxonează puternic în semn de protest după ce prețurile la carburanți a crescut în ultimele 3-4 săptămâni.

În data de 29 mai Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri de comercializare a carburanților. Pentru benzină auto Premium-95 cu cifra octanică de minimum 95 s-a stabilit prețul de 19,79, față de 19,15 lei cum era în ultimele două săptămâni. Motorina va costa cel mult 17,75, comparativ cu 17,09 lei până acum.

Prețurile mari la carburanți au stârnit mai multe nemulțumiri în rândul deputaților din Parlamentul Republicii Moldova. Și premierul Pavel Filip a transmis o solicitare către ANRE în care cere lămuriri în ceea ce privește evoluția prețurilor la carburanți și ultimele majorări de tarife. In scurt timp ANRE a venit cu o reacție și a promis că prețurile vor reveni la cele inițiale din data de 1 iunie.

 

181
Tagurile:
carburanți, ANRE, protest, Chișinău
Tematic
O nouă surpriză pentru șoferi: Iată ce se întâmplă cu prețurile la carburanți
De Paști, un "cadou" pentru șoferi: Îngrozitor ce se întâmplă cu prețurile la carburanți
Atenție, șoferi! ANRE anunță noi prețuri la carburanți


Загрузка...