Divorț

Moldova: soțul care își va înșela soția dar și amanta, va fi aspru pedepsit

576
(reînnoit 14:55 17.05.2018)
Guvernul de la Chișinău a început lupta cu soții infideli. Cum vor fi apărate de infidelitate soțiile acestora.

CHIȘINĂU, 18 mai — Sputnik. Practicarea prostituției va fi amendată crunt, iar cei care vor beneficia de aceste servicii vor rămâne fără bugetul familiei și vor mai fi nevoiți să muncească în folosul comunității.

Potrivit unei inițiative a Ministerului Justiției, practicarea prostituţiei, inclusiv prin intermediul tehnologiilor informaţionale sau comunicaţiilor electronice, se va sancționa de la 1800 de lei la 2400 de lei. Prostituatele ar mai putea fi puse să muncească în folosul comunității de la 40 la 60 de ore.

Și persoanele care se vor bucura de serviciile prestate de prostituate nu vor rămâne fără atenția statului. Beneficiarii de aceste servicii vor fi amendate de la 1200 de lei la 1800 de lei. Dacă nu vor avea bani să plătească amenda, aceste persoane vor trebui să lucreze în folosul statului de la 20 la 40 de ore.

Oficiul de Legătură NATO la Chișinău ar putea fi închis: Declarația președintelui Dodon>>>

Inițiativa ministerului se referă și la persoanele care sunt impuse contrar voinței să presteze servicii sexuale. Acești cetățeni vor fi absolviți de pedeapsa contravențională.


576
Tagurile:
comunitate, munca, familie, buget, beneficiu, practicarea prostitutiei, Ministerul Justitiei
Tematic
Alegerile parlamentare din Moldova ar putea fi organizate într-o zi de lucru
Guvernul a decis: Producătorii de bere din Moldova vor fi obligați să facă asta


Загрузка...