Bărbat ras pe cap

Polițiștii i-au venit de hac: Fapta rușinoasă a unui bărbat

248
(reînnoit 12:15 08.05.2018)
Un recidivist din Chișinău riscă să stea șapte ani după gratii pentru că a furat mai multe bunuri dintr-o farmacie și a jefuit o femeie

CHIȘINĂU, 8 mai — Sputnik. Un bărbat de 27 de ani, originar din Chișinău, a fost reținut de polițiști. Acesta este bănuit de comiterea unui furt și a unui jaf în sectorul Botanica al Capitalei. Bărbatul este recidivist, el a fost eliberat recent din pușcărie unde și-a ispășit pedeapsa pentru acțiuni similare.

Reținere, foto de arhivă
© Photo : Public relations center of Federal Security Service

În data de 9 aprilie, bănuitul ar fi furat dintr-o farmacie amplasată pe strada Independenței bani și două telefoane mobile de model ”Nokia'' și ”Samsung'' în valoare totală de 2000 de lei, cauzând un prejudiciu total de 4150 lei.

Alt caz a avut loc în data de 15 aprilie când individul a comis un jaf pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei. Acesta a furat de la o femeie de 39 de ani o bicicletă în valoare de 5.700 lei.

În cadrul audierilor, bănuitul și-a recunoscut vina și a fost reținut pe un termen de 30 de zile. El este cercetat penal pentru furt și jaf. Aceste infracțiuni se pedepsesc, conform legislației, cu până la șapte ani de închisoare.

248
Tagurile:
faptă rușinoasă, jaf, bărbat, furt, Chișinău
Tematic
(FOTO) Furt de motorină la „Calea Ferată". Vezi cine este vinovatul
Furt în transportul public: polițiștii solicită ajutorul cetățenilor
Culmea inventivității: schemă de furt și șantaj organizată de trei indivizi


Загрузка...