Plăci de înmatriculare cu inscripția „PROBE”

Noi plăcuțe de înmatriculare în Moldova: Tot ce trebuie știi

420
(reînnoit 14:25 08.05.2018)
Agenția Servicii Publice a eliberat deja 38 de plăci de înmatriculare cu inscripția „PROBE” pentru mașinile scoase la vânzare.

CHIȘINĂU, 7 mai — Sputnik. Autoritățile din Republica Moldova au început să elibereze noi plăci de înmatriculare. Acestea au inscripția ”PROBE” pentru mașinile scoase la vânzare, în vederea efectuării probelor solicitate de clienți. Certificatul de înmatriculare provizorie pentru probe este valabil timp de un an de zile și doar pe teritoriul Republicii Moldova, iar după expirarea termenului, solicitantul este obligat să restituie autorității emitente plăcile de înmatriculare.

La volanul automobilului -foto de arhivă
© Sputnik / Кирилл Каллиников

Serviciul a fost lansat în data de 1 martie și este destinat agenților economici autorizați pentru comercializarea vehiculelor rutiere.

Pentru eliberarea plăcilor cu număr pentru probe, solicitanții trebuie să depună o cerere însoțită de copia actului constitutiv al societății, din care să rezulte ca obiect de activitate comercializarea vehiculelor rutiere și copia actului care atestă deținerea unui spațiu special amenajat pentru expunerea vehiculelor supuse vânzării.

La acestea se adaugă copia documentului vamal care atestă importul vehiculului, copii ale documentelor de înmatriculare eliberate de autoritățile străine (după caz) și dovada achitării pentru serviciul solicitat.

Cererile de solicitare a plăcilor cu indicativul „PROBE" pot fi depuse la sediul Direcției identificare și înmatriculare a mijloacelor de transport situat în mun. Chișinău, str. Salcâmilor, 28.

420
Tagurile:
tot ce trebuie sa stii, placute de inmatriculare, probe
Tematic
Sute și chiar mii de șoferi din Moldova vor rămâne fără permise – Iată motivul
Unii șoferi vor putea lua permisul de conducere fără ca să meargă la Școala Auto
Important pentru șoferi: Unde își vor putea parca mașinile de Paștele Blajinilor


Загрузка...