Igor Dodon, președintele Republicii Moldova

Ce le-a urat Igor Dodon moldovenilor de Sfântul Gheorghe

115
(reînnoit 21:29 06.05.2018)
Președintele Igor Dodon i-a felicitat pe toți ortodocșii din Republica Moldova cu prilejul sărbătorii Sfântului Gheorghe, purtătorul de biruință - Iată ce le-a urat.

CHIȘINĂU, 6 mai — Sputnik. Președintele Igor Dodon i-a felicitat pe locuitorii din satul Grigorievca din raionul Căușeni cu prilejul serbării Hramului localității în cinstea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruință.

”Am felicitat sătenii cu prilejul sărbătorii și le-am urat să continue să cinstească tradițiile și valorile spirituale pe care le-am primit drept moștenire de la strămoșii noștri. Aduc sincere felicitări tuturor parohilor, clerului și enoriașilor bisericilor ce poartă numele Sfântului Gheorghe purtătorul de biruință”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele a ținut să precizeze că este al treilea an consecutiv când vine de Hram în această localitate. Tot astăzi, Igor Dodon a fost la mănăstirea "Sf. Mironosițe Marta și Maria" din satul Hagimus, Căușeni.

Președintele se arată ferm convins — ”credința noastră ortodoxă este unul din pilonii pe care se bazează statalitatea Republicii Moldova și care va contribui la propășirea țării noastre”.

115
Tagurile:
moldovenilor, ce le-a urat, purtatorul de biruinta, Sfantul Gheorghe, Igor Dodon
Tematic
Calendar Ortodox: Cele mai importante sărbători din luna mai
Calendar Creștin Ortodox 2018: Cele mai importante sărbători din luna februarie


Загрузка...